#SaveChristmas: Ήρθε η ώρα να σώσεις τα Χριστούγεννα, είναι για καλό σκοπό

Τι θα έλεγες να φτιάξεις ένα video που θα χαρίσει χαμόγελα;

Ακόμη και με πανδημία, ακόμη και με καραντίνα, κανένας δεν μπορεί να σου στερήσει το δικαίωμα του… Christmas spirit. Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα μακριά και είναι στο χέρι σου να σκορπίσεις παντού χαμόγελα, πόσο μάλλον σε παιδιά που σε έχουν ανάγκη πιο πολύ από ποτέ.

Τι κι αν φέτος οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να πάρουμε τους κόκκινους σκούφους μας και να ξεχυθούμε στους δρόμους, η τεχνολογία είναι εδώ για εμάς και τώρα τα κάλαντα έχουν μια άλλη, μοναδική μαγεία. Με την πρωτοβουλία της δημοσιογράφου Έρρικας Ρούσου τα φετινά κάλαντα θα σκορπίσουν αγάπη αφού είναι για… καλό σκοπό.

Αν λοιπόν θέλεις να βοηθήσεις παιδιά που σε έχουν ανάγκη, αλλά και να χαρίσεις χαμόγελα, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στην ιστοσελίδα savechristmas.gr και να ανεβάσεις ένα video στο οποίο θα τραγουδάς Χριστουγεννιάτικα κομμάτια ή θα λες τα κάλαντα. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στα videos και φυσικά η θέαση είναι δωρεάν, αυτό που μπορείς όμως να κάνεις είναι να προσφέρεις, αν το επιθυμείς και αν έχεις αυτή την ευχέρεια, στο Σύλλογο στήριξης παιδιών με καρδιοπάθεια «Η Καρδιά Του Παιδιού». Άλλωστε, τι θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς αγάπη πασπαλισμένη με χρυσόσκονη;

https://www.instagram.com/p/CITcrSHAIvG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάτι φυσικά που πρέπει να μάθεις είναι ότι όλα αυτά που σου λέμε είναι χειροπιαστά και μιας και η τεχνολογία και η εποχή μας επιτρέπει να «ψαχουλεύουμε» στα social media, μπορείς να βρεις τον επίσημο λογαριασμό του «Save Christmas» στο Instagram. Εκεί θα βρεις όλες τις πληροφορίες που ψάχνεις και… μη ξεχάσεις να ανεβάσεις το δικό σου video, είναι για καλό σκοπό!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved