Lucifer: Έχουμε νέο βίντεο με την Chloe και θα ενθουσιαστείς

Έχουμε σιγά-σιγά νεότερα για την αγαπημένη μας σειρά.

Ποια ήταν τα συναισθήματά σου για αυτήν τη σεζόν του Lucifer; Το κοινό ήταν κάπως διχασμένο σχετικά με τον τρόπο που αποφάσισαν οι παραγωγοί να πάνε τα πράγματα. Εκεί που νομίζαμε ότι βλέπαμε τον Mr Morningstar, ξαφνικά αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν ο ίδιος αλλά ο δίδυμος αδερφός του. Και, κάπως έτσι, όλη η σειρά ουσιαστικά έδειχνε τον Michael, ο οποίος από τη ζήλια του για τον αδερφό του προσπαθούσε να του κλέψει όλη του τη ζωή.

Όλων μας η απορία, ωστόσο, είναι πότε θα έρθουν τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς, καθώς δεν είχαμε κάποια σχετική ενημέρωση. Απλώς κάνουμε υποθέσεις για τη συνέχεια, τουλάχιστον όσον αφορά στο story της σειράς.




Ενώ, λοιπόν, δεν ξέρουμε λεπτομέρειες, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στον λογαριασμό της σειράς στο Twitter που δείχνει την Chloe σε κάποια αναζήτηση, λογικά του χαμένου της συναδέλφου και μεγάλης της αγάπης.

Λογικά, όσο περνάει ο καιρός, θα έρχονται στην επιφάνεια ακόμα περισσότερα πράγματα σχετικά με την επόμενη σεζόν. Οπότε, κάθε βίντεο που δημοσιεύεται το εκτιμάμε όπως του πρέπει. Προς το παρόν, ένα binge watching προηγούμενων επεισοδίων δεν αποτελεί και το χειρότερο σενάριο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved