Πόσων ετών ήταν ο Robert Downey Jr. όταν πέθανε στο Endgame;

Ίσως δεν το είχες σκεφτεί.

Το Endgame ήταν ουσιαστικά το τέλος της ιστορίας των Avengers όπως τους μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Thanos εμφανίστηκε στο προσκήνιο και με τη σχεδόν απεριόριστη δύναμή του -ειδικά μετά τα πετράδια και το γάντι- κατάφερε να αφανίσει τον μισό πλανήτη. Μέσα στις απώλειες μετρήσαμε και αγαπημένους μας Εκδικητές, ενώ όσοι έμειναν πίσω έβαλαν τα δυνατά τους για να αναστρέψουν αυτήν την κατάσταση.

Τελικά, τα πράγματα ήρθαν έτσι που για να σωθεί ο κόσμος έπρεπε ο Iron Man να φορέσει το γάντι του Τιτάνα. Ωστόσο, οι αντοχές του δικού του σώματος προφανώς δεν ήταν ίδιες με αυτές του villain και το αποτέλεσμα ήταν ο ίδιος να θυσιαστεί στον βωμό του καλού του πλανήτη. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, όμως, σε τι ηλικία πέθανε;




Το Endgame αποκάλυψε ότι ο Tony γεννήθηκε στις 29 Μαΐου του 1970, γιατί όταν εκείνος ταξίδεψε πίσω στον χρόνο μαζί με τον Steve Rogers για να πάρουν τη Space Stone, η μαμά του ήταν έγκυος. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο Iron Man ήταν 53 ετών κατά την ώρα της θυσίας της ζωής του για την ανθρωπότητα.

Μην ξαναλέμε τα ίδια, αλλά... We love you 3000, mr Stark.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved