Ξέxνα το Tik- Tok, ήρθε το Triller και θα το λατρέψεις

Η νέα εφαρμογή που θα σε κάνει να ξεχάσεις το Tik- Tok.

Θυμάσαι τότε που βγήκε το Tik- Tok, πόσο ενθουσιασμό είχες δείξει; Ε λοιπόν, αυτός ο ενθουσιασμός έχει ξεθωριάσει και τη θέση του έχει παρει η συνήθεια της εφαρμογής αυτής. Τι θα έλεγες αν σου ανακοινώναμε ότι έχουμε κάτι που μοιάζει με το Tik- Tok, αλλά διαφέρει ταυτόχρονα πολύ; Ήρθε η ώρα να σου παρουσιάσουμε μια νέα εφαρμογή που από το καλοκαίρι κιόλας κάνει θραύση στο εξωτερικό και ονομάζεται Triller. Αν και η λογική της εφαρμογής είναι ίδια με εκείνη του Tik- Tok διαφέρει κατά πολύ.

Η βασική χρήση του Triller είναι παρόμοια με το Tik-Toκ. Όσον αφορά τους χρήστες, το Triller έχει περισσότερους από 65 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και έχει περισσότερες από από 250 εκατομμύρια λήψεις σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το influencermarketinghub. Η εφαρμογή πάντως έχει ήδη προνοήσει και... «φλερτάρει» το Sway House του Tik-Tok (το σπίτι των διάσημων influencers του TikTok ηλικίας 18-21 ετών).

Μια βασική διαφορά μεταξύ Triller και Tik-Tok είναι η ποικιλία στη μουσική και... όχι μόνο! Οι χρήστες του Triller μπορούν να ακούσουν ολόκληρα κομμάτια στην εφαρμογή, ενώ στο Tik-Tok η διάρκειά τους δεν ξεπερνά τα 15 δευτερόλεπτα. Οι χρήστες του TikTok μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν μόνο τους ήχους που υπάρχουν στην εφαρμογή, ενώ οι χρήστες του Triller μπορούν να προσθέσουν μουσική από την εφαρμογή ή τις δικές τους βιβλιοθήκες του Apple Music ή του Spotify.

Το Triller επίσης τείνει να προωθεί νεότερα ή πιο δημοφιλή videos στη ροή, ανεξάρτητα από το τι σου αρέσει ή έχεις δει στην πλατφόρμα νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι η σελίδα «Discover» του Triller είναι γεμάτη με προωθημένες καμπάνιες και κορυφαία videos.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved