Avengers: Παραλίγο να έχουμε έναν εντελώς διαφορετικό Thanos

Τι αποκαλύπτει ο ηθοποιός που ανέλαβε τον ρόλο.

Το Infinity War και το Endgame ήταν οι ταινίες που συγκέντρωσαν όλους τους Εκδικητές και τους οργάνωσαν σε ένα team εναντίον των κακών. Όποιος χαρακτήρας και να ήταν ο αγαπημένος σου, βλέποντας αυτές, ήξερες ότι θα πάρεις αυτό που ζητάς. Είναι άλλο να τους βλέπεις τον καθέναν ξεχωριστά και άλλο σε συνεργασία μεταξύ τους.

Το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένας ικανός κακός να τους συσπειρώσει και αυτός έγινε ο Thanos. Ο Josh Brolin ήταν ό,τι ακριβώς έψαχνε ο ρόλος. Από άποψη ταλέντου, σωματοδομής, τα πάντα. Σίγουρα θα έλεγες ότι ο οποιοδήποτε ηθοποιός θα έσπευδε να αρπάξει την ευκαιρία. Όχι, όμως, εκείνος και όχι άνευ όρων.




Ο ίδιος ο ηθοποιός δήλωσε ότι δέχτηκε να αναλάβει τον ρόλο επειδή του άρεσε ένα πολύ συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, που άλλοι χαρακτήρες της MCU δεν είχαν: Ένας εναντίον όλων.

«Απέρριψα πολλά από αυτά τα πράγματα ξανά οι άνθρωποι έλεγαν ‘λεφτά!’ Όταν είπα ναι στο Avengers, ήταν κάτι μικρό. Ήταν ένα cameo, οπότε δεν περιλαμβάνονταν πολλά χρήματα. Οπότε, αυτό δεν ήταν ο λόγος. Αλλά, όταν ήρθαν σε εμένα, μου έδωσαν μία μεγάλη βιβλίο. Μου άρεσε που ήταν όλοι. Αν δεν ήταν ένας από τους Avengers -μάλλον δε θα έπρεπε να το πω αυτό, αλλά απλώς θα το πω- κατά πάσα πιθανότητα δε θα το είχα κάνει. Όμως, το γεγονός ότι ήταν όλοι οι Avengers εναντίον ενός ανθρώπου… Μου άρεσε αυτή πλευρά του»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved