Αυτό είναι το επίσημο box office της sci-fi ταινίας που συζητάνε όλοι

Η πανδημία σίγουρα έχει επηρεάσει. Και είναι λογικό.

Ο Christopher Nolan είναι από τους σκηνοθέτες που πρόκειται να μείνουν στον κινηματογράφο. Γιατί; Γιατί πολύ απλά βρίσκεται πίσω από μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες παραγωγές που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Η τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη έδωσε στο κοινό τις πιο ολοκληρωμένες ταινίες με τον Batman ως βασικό πρωταγωνιστή και μερικές ερμηνείες που θα σκεφτόμαστε για πολύ καιρό. Κι εμείς και οι ηθοποιοί που θα σκεφτούν την απόδοση των χαρακτήρων τους.

Ο Nolan, όμως, έχει μία αδυναμία κι αυτή λέγεται sci-fi. Οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας είναι πολύ αγαπημένες του κι εμείς παράπονο δεν έχουμε γιατί είναι το φόρτε του (σ.σ. Όχι ότι έχουμε δει και κάτι κακό, αλλά κατάλαβες). Οπότε, όταν κυκλοφόρησε το Tenet στους κινηματογράφους, όλοι έτρεξαν να το δουν.

Οι ταινίες του συνηθίζουν να πηγαίνουν εξαιρετικά στο box office, συγκεντρώνοντας πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη. Με την πανδημία να κρατάει πολύ κόσμο εκτός οθόνης, ωστόσο, οι θεατές επέστρεψαν αλλά λίγο πιο διστακτικά. Έτσι, αυτήν τη στιγμή, το πολυσυζητημένο Tenet πλησιάζει τα 300 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ένα ποσό που, ναι μεν δε βρίσκεται κοντά σε άλλες ταινίες, όπως Inception και Interstellar, αλλά δεδομένων των συνθηκών μπορούμε να είμαστε διαλλακτικοί.

Ας θυμηθούμε το τρέιλερ της ταινίας.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved