Lucifer: Πότε θα προβληθεί το δεύτερο μισό της πέμπτης σεζόν;

Κάποια ανυπομονησία χτυπάει την πόρτα.

Πριν μερικά χρόνια, νομίζαμε ότι το Lucifer θα έρθει άδοξα στο τέλος του, αφού το Fox δεν ήθελε να συνεχίσει τη σειρά μετά την τρίτη σεζόν. Ευτυχώς για το κοινό του Morningstar, το Netflix αντιλήφθηκε το potential της και δεν την άφησε να χαθεί, ανανεώνοντάς τη για τέταρτη και πέμπτη σεζόν. Κι εκεί που είχαμε πληροφορηθεί ότι αυτή θα ήταν και η τελευταία, μία νέα έκπληξη έφτασε με την ανακοίνωση της έκτης.

Είδαμε, λοιπόν, τα επεισόδια που προβλήθηκαν τον προηγούμενο μήνα, γνωρίσαμε και τον δίδυμο αδερφό του Lucifer και μένουμε τώρα να δούμε πώς θα συνεχίσει η πλοκή και τι θα συμβεί μεταξύ των αδερφών. Πότε, όμως, θα συνεχιστεί με το δεύτερο μέρος και τα επόμενα οκτώ επεισόδια;

Έχοντας στο μυαλό ότι τα γυρίσματα σταμάτησαν λόγω της πανδημίας, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε κάποιους μήνες μέχρι να γίνει αυτό και το ίδιο υποθέτει μαζί μας και ο πρωταγωνιστής της σειράς, Tom Ellis.

«Τα δεύτερα οκτώ επεισόδια, δεν είμαι σίγουρος πότε πρόκειται να προβληθούν γιατί ακόμη έχουμε το φινάλε. Ήμασταν περίπου στα μισά. Οπότε, πάμε πίσω, αρχίζουμε με αυτό και μετά πάμε κατευθείαν στην έκτη σεζόν. Οπότε, ελπίζοντας ότι θα είμαστε έτοιμοι, φαντάζομαι γύρω στα Χριστούγεννα ή στην αρχή του νέου έτους», είπε στο podcast του Pilot TV.

Υπομονή, λοιπόν, για μερικούς μήνες ακόμη και μέχρι τότε ίσως ένα re-watch των αγαπημένων στιγμών της σειράς.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved