Ο Robert Pattinson κόλλησε Covid-19 αλλά δεν ήταν έκπληξη για την παραγωγή

Και υπάρχει μία πολύ λογική εξήγηση.

Η νέα ταινία του Matt Reeves φιλοδοξεί να δώσει μία διαφορετική οπτική στον κόσμο του Batman. Παραλαμβάνοντας ουσιαστικά μετά τα αριστουργήματα του Christopher Nolan -που έφτιαξε την επική τριλογία με τις ταινίες του Bruce Wayne- τα πράγματα είναι δύσκολα από μόνα τους, πόσο μάλλον όταν έχεις και μία πανδημία να σε περιτριγυρίζει.

Μετά την καθυστέρηση που εκ των πραγμάτων έγινε λόγω κορονοϊού, η παραγωγή σταμάτησε ξανά, αφού ο πρωταγωνιστής, Robert Pattinson, κόλλησε τη νόσο. Κι εκεί που όλος ο υπόλοιπος κόσμος ξαφνιάστηκε -ίσως κι επειδή ακόμα δεν είναι έτοιμος για την τόσο ηχηρή παρουσία της πανδημίας-, η Warner Bros δε μοιράζεται να ίδια συναισθήματα.




Συγκεκριμένα, η CEO, Ann Sarnoff, δήλωσε στο The Hollywood Reporter:

«Πιστεύω ότι ποτέ δεν περιμένουμε τα πράγματα να πάνε εντελώς καλά. Για την ακρίβεια, ετοιμάζαμε τα πρωτόκολλά μας, χτίζαμε ενδεχόμενα. Αν κάποιος βγει θετικός, ιχνηλατείς τις επαφές του, σταματάς, αξιολογείς και επιστρέφεις όποτε μπορείς. Πιστεύω ότι θα ήταν αφελές να πιστεύουμε ότι δε θα είχαμε ορισμένα περιστατικά σε συγκεκριμένες παραγωγές. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είσαι έτοιμος όταν αυτό συμβεί. Και ήμασταν πολύ έτοιμοι»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved