10 αστεία memes που γράφτηκαν αφιερωμένα εξαιρετικά στο 2020

Οι χρήστες του Internet είχαν πολύ έμπνευση. 

Τι να πρωτοσχολιάσουμε για το 2020; Πρόκειται για τη χρονιά που κάνει το Jumanji να μοιάζει με ταινία εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα. Ποιος να μας το έλεγε ότι, όταν λέγαμε «Καλή χρονιά» με το πέρας του 2019, θα μας περίμενε έναν κυκεώνας γεγονότων με έναν ιό να εξελίσσεται σε πανδημία, να μας κλείνει στα σπίτια μας, να μην μπορούμε καλά-καλά να έρθουμε κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους και να κάνει τις μάσκες το απαραίτητο αξεσουάρ, χωρίς το οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Προφανώς και θα κάνουμε τα δέοντα, γιατί ακριβώς δεν έχουμε άλλη επιλογή, αν θέλουμε να ξυπνήσουμε από αυτό το -μακάρι να ήταν- κακό όνειρο, αλλά, και πάλι, είναι στιγμές που καθόμαστε κι αναρωτιόμαστε τι παίζει πια με το 2020. Ελπίζοντας, πάντα, το 2021 να είναι καλύτερο και να μην κάνουμε τώρα κάποια προθέρμανση για τίποτα άλλο.

Σε τέτοιες καταστάσεις, όπως συνηθίζεται, μία διάθεση για τρολάρισμα υπάρχει, ώστε να αποσυμπιεστεί όλη αυτή η φορτισμένη ατμόσφαιρα και οι χρήστες του Internet έχουν βάλει αρκετή έμπνευση για αστεία και memes σχετικά με αυτήν την υπέροχη #not χρονιά.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις μερικά από τα top.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved