Έχεις ακμή; Αυτό είναι το προφίλ που σίγουρα θα σε εμπνεύσει

Αυτή είναι η influencer που έψαχνες τόσο καιρό!

Η ακμή ξέρουμε πολύ καλά όλες ότι είναι ένα μια επίπονη κατάσταση! Τόσο για την ψυχολογία σου, όσο και για την εμφάνισή σου αποτελεί «πλήγμα», μιας και τα σημάδια της μένουν για κάμποσο καιρό και σε ταλαιπωρούν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ένα κεφάλαιο στη ζωή μας, για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, που πρέπει να διαχειριστούμε σωστά.

Τι κι αν ξεκινήσεις θεραπείες, τι κι αν ακολουθήσεις τις ανάλογες συμβουλές ομορφιάς, ξέρεις καλά ότι η ακμή θέλει χρόνο για να ξεπεραστεί. Περισσότερες από εμάς έχουμε έρθει αντιμέτωπες με αυτό το πρόβλημα και, το μόνο σίγουρο που έχουμε να σου πούμε είναι ότι θα περάσει!

Ό,τι κι αν σου λένε οι φίλες σου, οι γονείς σου, ό,τι κι αν σου γράψουμε εμείς, εσύ ξέρεις ότι είναι μια δύσκολα διαχειρίσιμη κατάσταση, το μόνο βέβαιο όμως είναι ότι δεν πρέπει να ντρέπεσαι για αυτό. Η αλήθεια είναι ότι στα social media σπάνια θα βρεις ένα κορίτσι που φωτογραφίζεται άφοβα, για αυτό άλλωστε υπάρχουν τα make up tricks και τα φίλτρα του Instagram. Για να κρύβουν την ακμή σου. Τι θα έλεγες αν σου συστήναμε μια influencer που δεν κρύβεται; Δεν ντρέπεται για την ακμή της, αντιθέτως φωτογραφίζεται και εμπνέει κορίτσια!

Το προφίλ της Izzie είναι το προφίλ που έψαχνες καιρό τώρα και σε διαβεβαιώνουμε ότι θα σε «ξεμπλοκάρει». Η influencer αυτή είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που δεν «κολλάει» με την εικόνα της, αντιθέτως παρουσιάζει την ακμή της σαν ένα έργο τέχνης! Το προφίλ της στο instagram μετρά περισσότερους από 27Κ followers και σου έχουμε μερικές φωτογραφίες της για να χαζέψεις.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες της @izzierodgers.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved