The Avengers Endgame: Δε σώζει ο Iron Man το σύμπαν σε αυτήν τη φωτογραφία

Φανταστική εικόνα

Από το Endgame έχουν μεσολαβήσει πλέον πολλά πράγματα. Πέρα από ένα πολύ σαφές χρονικό διάστημα της τάξης του ενός χρόνου -που δεν αρκεί για να ξεχάσουμε την αγάπη μας για την υπερομάδα που μας έκανε παρέα όλα αυτά τα χρόνια- είχαμε και πολλές άλλες εξελίξεις στον χώρο του κινηματογράφου. Η Disney ανακοίνωσε τις νέες ταινίες που θα μας απασχολήσουν προσεχώς, πολλές προγραμματίστηκαν, αλλά αναγκάστηκαν να αναβληθούν λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό.

Ένα πράγμα που πρόκειται να μείνει, όμως, όσα χρόνια, ταινίες και χαρακτήρες κι αν περάσουν, όμως, είναι η θυσία του Iron Man που φόρεσε το γάντι του Thanos για να σώσει την ανθρωπότητα. Στη συνέχεια, ακολούθησαν η μία συγκινητική στιγμή μετά την άλλη και το περίφημο I Love You 3000.




Οι fans δεν έχουν αφήσει, όμως, ακόμη το θέμα πίσω τους και προσπαθούν να το ανασύρουν με κάθε τρόπο. Στον λογαριασμό erathrim20 στο Instagram, για παράδειγμα, θα δεις φανταστικά πράγματα. Πρόσφατα, όμως, σκέφτηκε να δημιουργήσει κάτι ακόμα πιο ευφάνταστο.

Αποφάσισε να ξαναγράψει εικονικά το τέλος του Endgame, κάνοντας τον Ryan Reynolds – Green Lantern να φορέσει το γάντι και να σώσει τελικά το σύμπαν. Άσχετα με το αν σου αρέσει η ιδέα, το θέαμα είναι ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακό. Εξαιρετική δουλειά.

https://www.instagram.com/p/CDeUx7xgzqy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved