Ετοιμάσου να δεις... Batman και Spider-Man στη νέα επική ταινία του Netflix

Ήρθε η ώρα να κολλήσεις μαζί τους και ναι, η ταινία «The Devil All The Time» θα γίνει η αγαπημένη σου.

Το Netflix μόλις μας έκανε την καλύτερη έκπληξη και μοιράστηκε μαζί μας στο instagram τις πρώτες φωτογραφίες της πολυαναμενόμενης ταινίας «The Devil All The Time». Το νέο δράμα του Antonio Campos που πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, έχει κάτι το ξεχωριστό και σίγουρα σε αυτό συμβάλλουν οι αγαπημένοι μας ηθοποιοίTom Holland και Robert Pattinson.

Το μαγικό σε αυτή τη ταινία είναι αναμφισβήτητα οι δύο χαρακτήρες που θα ενσαρκώσουν οι δύο αγαπημένοι μας ηθοποιοί και σίγουρα όλοι θα έχουμε στο μυαλό μας τον Spider-Man και τον Batman, σε κάθε σκηνή που θα βλέπουμε τα πρόσωπά τους.

Η νέα ταινία ου Netflix «The Devil All The Time» είναι ένα επερχόμενο αμερικανικό ψυχολογικό θρίλερ, βασισμένο στο μυθιστόρημα Donald Ray Pollock. Στο Οχάιο μεταξύ του τέλους του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και της έναρξης του πολέμου του Βιετνάμ, η ταινία ακολουθεί μια μη γραμμική ροή στην ιστορία παραθέτοντας την ιστορία διαφόρων διαταραγμένων ανθρώπων που μάχονται με τα κατάλοιπα που έχουν αφήσει οι τραυματικές εμπειρίες των γεγονότων που έχουν περάσει.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Tom Holland και Robert Pattinson μαζί με τους Bill Skarsgard, Riley Keough, Jason Clarke, Sebastian Stan, Haley Bennett, Mia Wasikowska, Eliza Scanlen, Harry Melling και Pokey LaFarge. Το «The Devil All The Time» θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον Σεπτέμβριο του 2020.

Δες τις πρώτες φωτογραφίες των Tom Holland και Robert Pattinson στη gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved