Οι ήρωες της Marvel έκαναν το καλύτερο δώρο στον μικρό Bridger Walker

Ο μικρός Bridger Walker είναι πραγματικά super ήρωας.

Ένα απίθανο περιστατικό σημειώθηκε στο Cheyenne του Wyoming στις ΗΠΑ, όταν ένας μικρός super ήρωας έσωσε την μικρότερη αδερφή του από επίθεση σκύλου στις 9 Ιουλίου. Ο μικρός ήρωας είναι μόλις 6 ετών και το όνομα του ακούγεται σε όλα τα μέσα ενημέρωσης αλλά και στα socialmedia.
O Bridger Walker, χωρίς... πανοπλία, αντιμετώπισε με γενναιότητα το σκύλο που επιτέθηκε στην αδερφή του και την έσωσε. Υπέστη αρκετούς τραυματισμούς παρόλα αυτά είναι σε καλή κατάσταση. Το περιστατικό εντυπωσίασε όλο το πανελλήνιο και φυσικά δε θα μπορούσε να μη σχολιαστεί από τους super ήρωες της μεγάλης οθόνης.

Η θεία του μικρού Bridger, Nicole Noel Walker, τράβηξε για πρώτη φορά την προσοχή του ηθοποιού Chris Evans με την ανάρτησή της στο Instagram στις 12 Ιουλίου στην οποία μάλιστα και τάγκαρε αρκετούς ηθοποιούς των «Εκδικητών».

https://www.instagram.com/p/CCgWxh4ABi-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ζήτησε από όλους να ενθαρρύνουν τον μικρό ήρωα ο οποίος για να προστατεύσει την μικρή του αδερφή υπέστη αρκετές δαγκωνιές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί 90 ράμματα. Και έτσι λοιπόν έγινε. Όχι μόνο ενθαρρυντικά λόγια για τον μικρό Walker, αλλά και «δώρα» που δε θα περίμενε ποτέ.

Κάποιες ημέρες μετά η θεία του Walker μοιράστηκε στα social media ότι ο Chris Evans ;έστειλε στον Bridger ένα video στο οποίο υποσχέθηκε να του δώσει μια αυθεντική ασπίδα Captain America, και τώρα ο Downey Jr. και ο Tom Holland ακολούθησαν το παράδειγμά του.



Ο Downey Jr.- γνωστός ως Iron Man- βάδισε στα βήματα του Evans και με ένα video προς τον μικρό Walker:«Bridger, είσαι ένας ροκ σταρ. Έμαθα ότι ο Captain America σου έστειλε μια ασπίδα. Εγώ θα κάνω κάτι καλύτερο. Κάλεσέ με στα επόμενα γενέθλιά σου, γιατί έχω κάτι ξεχωριστό για σένα.»



Ακολούθησε και ο Spider-Man, aka Tom Holland, ο οποίος μίλησε με τον μικρό Bridger και είπε: «Θέλω να πω ότι είσαι τόσο γενναίος, φίλε μου. Είμαστε όλοι περήφανοι για εσένα και η μικρή αδελφή σου είναι τόσο τυχερή που σε έχει. Στη συνέχεια, ο Holland κάλεσε τον Bridger στα γυρίσματα της επόμενης ταινίας «Spider-Man»



Και ο Chris Pratt μίλησε για τον μικρό Bridger. Με ένα video στο προσωπικό του προφίλ στο instagram τόνισε πόσο περήφανος είναι για εκείνον και είπε ότι είναι ένας πραγματικός super ήρωας.

https://www.instagram.com/tv/CC3oIkwpj7S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Οι Mark Ruffalo, Brie Larson, Robbie Amell και Grant Gustin σχολίασαν επίσης την αρχική ανάρτηση της Walker, επαινώντας τη γενναιότητα του Bridger και τον αποκάλεσαν πραγματικό υπερήρωα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved