Ο Chris Evans αστειεύτηκε με ένα πολύ cringe πράγμα για την υγιεινή του

Ελπίζουμε να είναι 100% αστείο.

O Chris Evans είναι ένα παιδί με πολύ πλάκα. Σαφώς και πρόκειται για έναν από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του Hollywood, που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες – blockbuster με δισεκατομμύρια σε εισπράξεις, όμως, δεν μπορούμε να μη σταθούμε στο γεγονός ότι είναι ένας απίστευτα διασκεδαστικός άνθρωπος. Τον έχουμε δει σε πολλές συνεντεύξεις του και κάθε μία από αυτές μας κάνει να τον λατρεύουμε και λίγο περισσότερο από πριν.




Πρόσφατα, ο 39χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στο Sunday TODAY και μέσα σε ένα κλιπ που εξασφάλισε το E! News φαίνεται να κάνει πλάκα με ένα συγκεκριμένο πράγμα σχετικά με την υγιεινή του. Και, ναι, ok, είμαστε μαζί του στην πιο χιουμοριστική του διάθεση και απολαμβάνουμε να τον βλέπουμε χαλαρό, όμως, για λίγο, μέχρι να ακούσουμε τι πραγματικά ισχύει, όσο να πεις, τρομάξαμε.

«Χρειάζεται πολύς χρόνος πριν να χρειαστώ κοινωνική επαφή. Απλώς μένω σπίτι και δεν κάνω ποτέ μπάνιο», είπε αρχικά, αφήνοντάς μας σε μία πιο cringe έκφραση, όμως -ευτυχώς- πολύ γρήγορα το αναίρεσε, λέγοντας ότι δεν ξέρει γιατί το είπε.

«Δεν είναι αλήθεια, κάνω μπάνιο όλη την ώρα. Δεν ξέρω γιατί το είπα. Είμαι ένα πολύ καθαρό άτομο»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved