Το επίσημο τρέιλερ της 5ης σεζόν Lucifer και το twist που δεν περίμενες

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει.

Πολύ καιρό περιμέναμε οποιοδήποτε νέο σχετικά με την άφιξη της 5ης σεζόν του Lucifer κι απογοητευόμασταν όσο δεν είχαμε κάποιο update. Η σειρά είναι από αυτές που ξεχωρίζουν για το χιούμορ τους, όχι μόνο λεκτικά, αλλά και στις ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Ο Tom Ellis, για παράδειγμα, είναι ο τύπος που θα παίξει με τα μάτια, με το ύφος, με τους μορφασμούς και μέσα από αυτούς είναι που θα απογειώσει τις ατάκες που πρέπει να πει. Εκείνος τις κάνει αυτό που είναι.

Αφού μάθαμε, λοιπόν, ότι η επόμενη σεζόν θα φτάσει στις οθόνες μας στις 21 Αυγούστου κι επομένως έχει μείνει πολύ λίγο μπροστά μας μέχρι να δούμε τη συνέχεια της ιστορίας του Lucifer, το Netflix αποφάσισε να δημοσιεύσει και το επίσημο trailer.



Σε αυτό βλέπουμε στην αρχή ότι ο Lucifer έχει επιστρέψει στη γη, όμως λίγο μετά συνειδητοποιούμε ότι δεν είναι εκείνος, αλλά ο δίδυμος αδερφός του, Michael, που έχει έρθει για να του κλέψει τη ζωή. Οπότε, Lucifer εις διπλούν κι όλα καλά μέχρι εδώ, ωστόσο, γιατί η παραγωγή να μας προδώσει ένα τόσο μεγάλο twist;

Μία υπόθεση είναι ότι μπορεί να προκαλούσε δυσαρέσκεια στο κοινό να ανακάλυπτε στην πορεία ότι για κάποια επεισόδια δεν έβλεπε τον Lucifer. Ειδικά από τη στιγμή που μάλλον πρόκειται να δούμε ερωτικές περιπτύξεις με την Chloe, κάτι που για χρόνια είναι πρώτο στη λίστα με αυτά που πρέπει οπωσδήποτε να συμβούν στη σειρά. Οι δημιουργοί ήθελαν μάλλον να είναι ξεκάθαροι με τους θεατές για να ξέρουν ακριβώς τι να περιμένουν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved