5 facts για τα αγαπημένα σου Στρουμφάκια που θα σου φτιάξουν την ημέρα

Σίγουρα δεν είχες σκεφτεί κανένα από τα παρακάτω facts.

Και ποιος δεν έχει δει Τα Στρουμφάκια; Τα αγαπημένα αυτά μπλε «ανθρωπάκια» είναι σίγουρα μέσα στις καρδιές όλων μας και όχι μόνο αυτά αλλά και το χαρακτηριστικό τραγούδι της ταινίας.

Τόσο τα Στρουμφάκια, όσο και ο κακός Δρακουμέλ με την, όχι και τόσο γλυκιά γατούλα του Ψιψινέλ, είναι εκείνες οι φιγούρες που έχουν χαράξει τα ανέμελα παιδικά μας χρόνια και ακόμη μέχρι σήμερα με μεγάλη μας χαρά θα κάτσουμε στον καναπέ για να παρακολουθήσουμε, είτε την σειρά με τα αυτοτελή επεισόδια, είτε τις ταινίες που κατά καιρούς βγαίνουν.

Γνωρίζεις τις βασικές πληροφορίες περί του Στρουμφοχωριού, περί της διαμάχης που έχει ο Δρακουμέλ με τον Μπαμπαστρούμφ, αλλά υπάρχουν κάποια περίεργα και αστεία facts για τα μπλε πλασματάκια που όχι απλά δεν έχεις ξαναδιαβάσει, ούτε καν έχεις σκεφτεί.



1.Η σειρά κινουμένων σχεδίων δημιουργήθηκε όταν ένα στέλεχος του NBC είχε παρατηρήσει την κόρη του να παίζει με ένα τεράστιο βελούδινο Στρουμφάκι.

via GIPHY

2.Υπάρχουν περισσότερα από 100 Στρουμφάκια στο Στρουμφοχωριό, για την ακρίβεια υπάρχουν περισσότεροι από 105 χαρακτήρες.

via GIPHY

3.Το franchise τους-σύμφωνα με το ourteentrends.com- κοστίζει περίπου 5 δισεκατομμύρια δολάρια.

4.Ο Δρακουμέλ δημιούργησε την Στρουμφίτα. Για την ακρίβεια την δημιούργησε για να εξοντώσει το Στρουμφοχωριό.

via GIPHY

5.Όντως, δεν είναι και τόσο ψηλά. Λογικά το φανταζόσουν αυτό, αλλά μπορείς να μαντέψεις ακριβώς το ύψος τους; Σχεδόν είναι τόσο ψηλά όσο και τρία μήλα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved