Η εξαντλητική γυμναστική του Robert Pattinson για τον ρόλο του Batman

Ο ηθοποιός κάνει τα πάντα.

Τους τελευταίους μήνες, η κινηματογραφική κοινότητα και συγκεκριμένα η μερίδα της που λατρεύει τα κόμικς ασχολείται με τον Robert Pattinson που ανέλαβε τον ρόλο του Batman στη νέα του προσέγγιση από τον σκηνοθέτη Matt Reeves. Το πώς ακριβώς θα είναι κι αν θα γίνει μία τίμια αποτύπωση του ήρωα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2021 για να το δούμε. Ωστόσο, τους ενδοιασμούς μας τους έχουμε, αφού και είναι αχαρτογράφητα νερά για τον ηθοποιό και έχει προηγηθεί ένας Batman από τον Christopher Nolan που πήγε τα πρότυπα σε άλλα levels.

Στο πιο πρακτικό κομμάτι του θέματος, ο Pattinson έπρεπε προφανώς να κάνει μπόλικη γυμναστική, ώστε η φυσική του κατάσταση να γίνει κατάλληλη για τον συγκεκριμένο ήρωα. Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό Healthy For Men, ο ηθοποιός έχει ένα πλήρες πρόγραμμα που δε θες και πολύ για να φανταστείς ότι με τόσο εξαντλητική καθημερινότητα το αποτέλεσμα στο σώμα του θα είναι σε beast mode. Όπως συνηθίζεται, δηλαδή, σε τέτοιους χαρακτήρες για τη μάχη ενάντια στο κακό.

Τι κάνει, λοιπόν. Ένα κυκλικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει κάθε είδους κοιλιακούς (bicycle crunches, dumbbell side bends, double crunches, superman – 25 επαναλήψεις το καθένα), βάρη στο γυμναστήριο, τρέξιμο 5-10 χιλιόμετρα τη μέρα, περπάτημα και boxing.
Διάβασε επίσης: White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις


Ιούνιος στην Αθήνα: Οι EveryDay επιλογές για τις στιγμές με τις φίλες εκτός


© 2018-2023 Teen.queen.gr - All rights reserved