Dark Knight Rises: Το νέο βίντεο θα σε κάνει να ξαναδείς την ταινία

Αν έψαχνες λόγο για να το ξαναδείς, είναι αυτός.

Η τριλογία του Dark Knight δεν είχε καμία σχέση με ό,τι είχε προηγηθεί στα κόμικς και στους ήρωές τους στη μεγάλη οθόνη. Ο Christopher Nolan άλλαξε εντελώς τον τρόπο με τον οποίο βλέπαμε τέτοιου είδους ταινίες. Έφερε τον Batman στη δική μας πραγματικότητα κι έπαψε να είναι ένας απρόσιτος ήρωας, με τον οποίο πιο δύσκολα μπορούσες να ταυτιστείς. O Christian Bale πήρε αυτές τις οδηγίες και τις εφάρμοσε κατά γράμμα κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα το αριστούργημα που είδαμε στην οθόνη.

Δεν μπορούμε, λοιπόν, παρά να ομολογήσουμε ότι τις συγκεκριμένες ταινίες τις ξαναβλέπουμε ανά διαστήματα. Γιατί εκτιμάμε όλη την ποιότητα που έφερε ο Bale στην οθόνη απ’ όλες τις απόψεις. Το story, τους ηθοποιούς, τη μουσική, την εικόνα… την απίστευτη ατμόσφαιρα.

Οι fans των ταινιών, λοιπόν, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα νέο τρέιλερ για το Dark Knight Rises και το αποτέλεσμα θα σε κάνει να πατήσεις play στην ταινία κατά πάσα πιθανότητα σήμερα το βράδυ.

Τα παιδιά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, έχουν ενώσει τα καλύτερα κομμάτια των ταινιών στα σωστά σημεία και μόλις δεις το βίντεο θα καταλάβεις ακριβώς γιατί ενθουσιαστήκαμε ξανά.




Μήπως ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις τα pop corn; Just saying.

Διάβασε επίσης: Οι fans του Dark Knight εμπνεύστηκαν κάτι απίστευτο για τον κορονοϊό

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved