Avengers Endgame: Η δήλωση του Chris Evans για το φινάλε είναι αυτό που νιώσαμε όλοι

Τον νιώσαμε σε άλλον βαθμό.

Οι Avengers ήταν η καλύτερη ομάδα υπερηρώων που πέρασε από τη μεγάλη οθόνη μέχρι σήμερα. Όλοι αυτοί οι χαρακτήρες, των οποίων τις ιστορίες βλέπαμε μεμονωμένα στις solo ταινίες τους. Έτσι, όταν ήρθε πρώτα το Infinity War και μετά το Endgame η συγκίνησή μας ήταν μεγάλη. Ήταν οι ταινίες που σήμαιναν το τέλος ενός μεγάλου κεφαλαίου, το οποίο, μάλιστα, έγραψε και τον επίλογο για πολλούς πρωταγωνιστές.

Αν θυμηθούμε μεμονωμένες στιγμές, η Black Widow και ο Iron Man με τη θυσία τους κατάφεραν όχι μόνο να εξελίξουν την ιστορία αλλά και να χαρίσουν στους θεατές συγκίνηση που σίγουρα δε θα ξεχάσουν.




Τα πράγματα δεν απείχαν πολύ για τους ηθοποιούς. Η επιρροή που είχαν οι ταινίες στην ψυχολογία τους ήταν μεγάλη κι αυτό ακριβώς παραδέχτηκε και ο Chris Evans στο Awards Chatter Podcast.

«Όλα του Endgame ήταν ιδιαίτερα για μένα γιατί το κεφάλι μου ήταν σε φάση στοχασμού και ευγνωμοσύνης. Σχεδόν νιώθεις σαν να ζεις μία μνήμη. Νιώθεις σχεδόν σαν η στιγμή να έχει περάσει ήδη, οπότε πραγματικά προσπαθείς να το συνειδητοποιήσεις και απλώς να εκτιμήσεις πώς ήταν αυτό το ταξίδι»

Σε νιώθουμε, Captain. Κι εμείς στην ίδια φάση ήμασταν ειδικά μετά το τέλος του Endgame.

Αναμένουμε τα νέα storylines.

Διάβασε επίσης: Ο δημιουργός των Guardians of the Galaxy αποκάλυψε την αγαπημένη του ταινία υπερηρώων

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved