Η αντίδραση του Robert Pattinson στην πιθανότητα μίας νέας ταινίας Twilight

Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για τους fans.

Στην αρχή, είχαμε μόνο τις υποψίες μας σχετικά με το τι θα μπορούσε να είναι το countdown που άρχισε την προηγούμενη εβδομάδα στο site της συγγραφέα του Twilight, Stephenie Meyer. Τη Δευτέρα, αποκαλύφθηκε ότι οι υποψίες μας βγήκαν αληθινές κι ότι ένα sequel της ιστορίας πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες.

Το Midnight Sun, που περιγράφει τα γεγονότα που έχουμε δει, αλλά αυτήν τη φορά από την πλευρά του Edward, θα είναι διαθέσιμο στις 4 Αυγούστου και, όπως ήταν λογικό, η απορία όλων είναι αν θα δούμε και αυτήν την κινηματογραφική μεταφορά.




Μία πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στον κινηματογραφικό βρικόλακα, Robert Pattinson, είπε στο Hollywood Life:

«Ο Rob είναι πολύ περήφανος που είναι συνδεδεμένος με το franchise του Twilight, αφού έχει δώσει τόσες πολλές παντοτινές μνήμες για εκείνον προσωπικά και σίγουρα έχει βοηθήσει την καριέρα του σε όλες τις ταινίες και τους fans που έχουν έρθει από αυτό, αλλά όσον αφορά στο νέο βιβλίο, δεν του έχει δοθεί κάποιο αντίγραφο για να ξέρει σε τι άλλες κατευθύνσεις μπορεί να πάει, πέρα από το προφανές, δηλαδή την οπτική του Edward»

«Θα του άρεσε πολύ να κάνει κάτι και δεν είναι αντίθετος στο να επιστρέψει με κάποιον τρόπο, αλλά, μέχρι να γίνει αυτό, αν ήταν να γίνει, είναι επίσης πολύ ρεαλιστής και ξέρει ότι μπορεί να παραείναι μεγάλος για να κάνει το οτιδήποτε. Καμία απόφαση ή συζήτηση δεν έχει γίνει, όμως, δε θα ήταν έκπληξη για αυτόν αν του προσέφεραν κάτι στην πορεία σε μερικά χρόνια και θα περάσει αυτόν τον δρόμο όταν έρθει»

Διάβασε επίσης: Γίνε για μία εβδομάδα Lorraine Warren μέσα στο πραγματικό σπίτι του Conjuring

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved