Είναι επίσημο! Το Twilight θα έχει sequel και ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει

Ουρλιάζουμε. Μόνο ουρλιάζουμε.

Πριν από λίγες μέρες, σου μιλήσαμε για τις υποψίες που είχε όλος ο πλανήτης για sequel του Twilight, όταν στο site της συγγραφέα Stephenie Meyer ξεκίνησε ένα ύποπτο countdown για τη Δευτέρα που μας πέρασε. Τότε, το μυαλό μας πήγε κατευθείαν στο Midnight Sun, το βιβλίο που ήταν να βγει πριν από 12 χρόνια, αλλά ακυρώθηκε όταν διέρρευσαν online κάποια κεφάλαια.

Προς ευχαρίστηση όλων, οι υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν και, πράγματι, σε λίγους μήνες από τώρα, η Meyer θα κυκλοφορήσει την πολυαναμενόμενη διήγηση των γεγονότων από την πλευρά του Edward.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που, επιτέλους, ανακοινώνω την κυκλοφορία του Midnight Sun στις 4 Αυγούστου. Είναι ένας τρελός καιρός τώρα και δεν ήμουν σίγουρη ότι ήταν η σωστή στιγμή για να κυκλοφορήσω αυτό το βιβλίο, αλλά κάποιοι από εσάς περιμένατε τόσον καιρό που δεν έμοιαζε σωστό να σας κάνω να περιμένετε κι άλλο», είπε η συγγραφέας στο Good Morning America.




Η εκδότρια εταιρεία Little, Brown μίλησε σχετικά με το βιβλίο και τα όσα είπε μας έκαναν να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για την κυκλοφορία του.

«Αυτή η αξέχαστη ιστορία, όπως λέγεται μέσα από την σκοπιά του Edward, παίρνει μία νέα και αποφασιστικά σκοτεινή στροφή. Η γνωριμία του με την όμορφη, μυστηριώδη Bella είναι το πιο ενδιαφέρον και ανησυχητικό γεγονός που έχει βιώσει στη μακρά ζωή του ως ένας βρυκόλακας»

Διάβασε επίσης: Πειρατές της Καραϊβικής: Η απίστευτη αποκάλυψη για το καπέλο του Jack Sparrow

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved