Οι σκηνοθέτες της Marvel μίλησαν επιτέλους για την επιστροφή του Iron Man

Καιρό περιμέναμε να σχολιάσουν κάτι σχετικά με αυτό.

Ο θάνατος του Iron Man στο Endgame ήταν κάτι που κανείς μας δεν ήθελε να δει. Ή μάλλον, όλοι εκτιμήσαμε τη σκηνή και σκηνοθετικά και από άποψη storyline, αλλά αυτή σήμαινε και το τέλος του Robert Downey Jr. στον χαρακτήρα. Φυσικά, αν οι παραγωγοί θέλουν να τον φέρουν πίσω, μπορούν κι εμείς τους προτρέπουμε σαφέστατα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ήδη από τον Σεπτέμβρη σου είχαμε μεταφέρει τις πληροφορίες που ήθελαν τον ηθοποιό να επιστρέφει με κάποιον τρόπο στον ρόλο, χωρίς, ωστόσο, να έχουν κάποια επίσημη επιβεβαίωση από τους υπεύθυνους.




Καιρό, λοιπόν, περιμέναμε έστω και την παραμικρή δήλωση σχετικά με μία πιθανή επιστροφή του, κι αυτό επιτέλους συνέβη. Τα αδέρφια Russo, που είναι σκηνοθέτες της Marvel, εμφανίστηκαν στο podcast ReelBlend και είπαν:

«Σε όλες τις διηγήσεις μας, αν και σε αυτές τις ταινίες της Marvel το story ήταν πολύ δύσκολο, θέλαμε να είμαστε πολύ πιστοί σε αυτήν την ιδέα. Οπότε, για να απαντήσω στην ερώτησή σας, πιστεύω ότι θα ήταν σε αυτό το πλαίσιο. Εξαρτάται από το πώς θα επέστρεφε. Εξαρτάται από την ιστορία, αλλά είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να κερδηθεί. Είναι σίγουρα κάτι που θα σόκαρε και θα εξέπληττε το κοινό, οπότε δεν μπορείς απλώς να τον φέρεις πίσω. Θα έπρεπε να είναι ένα πραγματικά συναρπαστικό, πρωτότυπο και απρόβλεπτο γεγονός διήγησης να βρεις τον δρόμο σου εκεί, ώστε να αξίζει»

Διάβασε επίσης: Ο Iron Man πήγε στην κηδεία του Captain America με τον πιο έξυπνο τρόπο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved