Η Greta Thunberg δεν καταλαβαίνει από καραντίνες: Συνεχίζει δυναμικά τον αγώνα της

Η Greta εντυπωσιάζει με την απόφασή της.

Ο περισσότερος κόσμος μέσα στην καραντίνα έχει φτιάξει το πρόγραμμά του πάνω – κάτω ως εξής: Διάβασμα, γυμναστική, σειρές και ταινίες, μαγειρική, ζωγραφική και ό,τι άλλο βρίσκεται στις ασχολίες που ευχαριστούν τον καθένα από εμάς. Για την Greta Thunberg, φαίνεται πως η καθημερινότητα είναι κάπως διαφορετική. Ή αρκετά διαφορετική.

Η νεαρή ακτιβίστρια, που πλέον είναι γνωστή σε όλον τον κόσμο, συνεχίζει τις σχολικές απεργίες διαδικτυακά. Ανεβάζει κάθε εβδομάδα την κλασική πια φωτογραφία με την οποία μας πληροφορεί πόσο προχωράει ο αγώνας της και συνεχίζει να κάνει τον κόσμο να τη λατρεύει.




Για την Greta, η μάχη για το περιβάλλον δε σταματάει ούτε κι υπό καθεστώς καραντίνας και κάνει τα πάντα για να το δείχνει. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να πείσει και να εμπνεύσει όλους τους μαθητές να συνεχίσουν τις απεργίες online καθώς το περιβάλλον δε σταματάει ποτέ να έχει την ανάγκη μας.

Μην ξεχνάς, επίσης, ότι στις 24 Μαρτίου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία αποκάλυψε ότι είχε όλα τα συμπτώματα του COVID-19, όμως ούτε αυτό τη σταμάτησε από το να συνεχίσει το έργο της.

Μπες στην παρακάτω gallery να δεις τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει.

Διάβασε επίσης: Greta Thunberg: Το 16χρονο κορίτσι που μόλις έγραψε ιστορία σε όλον τον πλανήτη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved