Σου άρεσε το Hunger Games; Ετοιμάσου γιατί τα νέα είναι εξαιρετικά

Επιτέλους θα απαντηθούν τα ερωτήματά μας.

Όταν το 2012 κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία του Hunger Games, ο κόσμος ενθουσιάστηκε. Το story άρχιζε με τις 12 συνοικίες της Panem να στέλνουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι για να παλέψουν μεταξύ τους μέχρι θανάτου μέχρι να μείνει ένας ζωντανός στο τέλος. Η Katniss Everdeen προσφέρθηκε να πάει για να γλιτώσει την αδερφή της, Primrose, και κάπως έτσι ξεκίνησε το franchise που στη συνέχεια είδε να κυκλοφορούν άλλες τρεις ταινίες.

Όλα καλά μέχρι εδώ, φτάσαμε στο τέλος, μας απαντήθηκαν τα ερωτήματά μας σχετικά με το συγκεκριμένο storyline, ωστόσο ποτέ δεν είδαμε τι συνέβη πριν και πώς άρχισε όλο αυτό το τελετουργικό.




Ε, λοιπόν, τώρα η Lionsgate επιβεβαίωσε την έλευση του prequel The Ballad of Songbirds and Snakes, το οποίο θα βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Suzanne Collins που θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου του 2020.

Η ιστορία θα περιστρέφεται γύρω από τον Coriolanus Snow όταν αυτός ήταν 18 ετών και πολύ πριν γίνει ο ιδιαίτερα αντιπαθητικός Πρόεδρος της Panem αλλά προς το παρόν δεν έχουμε κανένα νέο σχετικά με το cast που θα συμμετέχει στην ταινία.

«Με αυτό το βιβλίο, ήθελα να εξερευνήσω την κατάσταση της φύσης, ποιοι είμαστε και τι πιστεύουμε ότι απαιτείται για την επιβίωσή μας», είπε η συγγραφέας στο AP.

«Η περίοδος ανοικοδόμησης 10 χρόνια μετά τον πόλεμο, γνωστή κοινώς ως οι Σκοτεινές Μέρες -όσο η χώρα της Panem παλεύει να σταθεί στα πόδια της- δίνει πρόσφορο έδαφος για χαρακτήρες να παλέψουν με αυτές τις ερωτήσεις και κατά συνέπεια ορίζουν τις απόψεις τους για την ανθρωπότητα»

Απλά ανυπομονούμε.

Διάβασε επίσης: Έτοιμη; Η πρωταγωνίστρια του Mean Girls επιβεβαίωσε αυτό που όλοι ήλπιζαν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved