Chris Hemsworth: Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος! Δες τι είπε για τον Iron Man σε συμπρωταγωνιστή του

Είναι ο Thor της καρδιάς μας. Ναι, είναι.

Το Avengers: Endgame ήταν η ταινία που όλοι ανυπομονούσαμε να κυκλοφορήσει πέρσι. Πέρα από το αυτονόητο, ότι δηλαδή ήταν ο επίλογος ίσως και του πιο επιτυχημένου franchise ταινιών, είχαμε δύο πολύ μεγάλα και βασικά ερωτήματα για να απαντηθούν. Πρώτον, αν θα κατάφερναν οι ήρωες να αντιστρέψουν το snap του Thanos και, δεύτερον, ποιοι τελικά θα έμεναν ζωντανοί μέχρι το τέλος και ποιοι θα θυσιάζονταν.

Οι απορίες μας απαντήθηκαν πλήρως σε αυτό το κομμάτι, άσχετα που μας έπιασε η ψυχή μας με τους δύο τραγικούς θανάτους, της Black Widow και του Iron Man. Ηρωικοί μεν, στενόχωροι δε.




Μαζί με εμάς, όμως, πολλοί άλλοι ήθελαν να μάθουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα κι ένας από αυτούς ήταν ο συμπρωταγωνιστής του Chris Hemsworth aka Thor στην ταινία Extraction, Rudhraksh Jaiswal.

Αυτός, λοιπόν, σύμφωνα με το CinemaBlend, τον ρωτούσε και προσπαθούσε να μάθει κάποιο spoiler για το Endgame, ώσπου ο Hemsworth αποφάσισε να κάνει κάτι σούπερ τρολ. Το συνηθίζει, άλλωστε.

«Του είπα να μου δώσει ένα spoiler και μου έδωσε ψεύτικα spoilers για να με μπερδέψει, οπότε να μην τον ξαναρωτήσω. Μου είπε ότι ο Spider-Man θα μεταμορφωθεί σε Ant-Man. Τον ρώτησα πώς είναι αυτό δυνατόν και είπε ‘πρέπει να δεις την ταινία γι’ αυτό’»

Έτσι, και απάντησε κάτι, και δεν έκανε spoiler και -ας μιλήσουμε ειλικρινά- πέρασε καλά. Εμείς σίγουρα περάσαμε, πάντως, όταν το ακούσαμε.

Διάβασε επίσης: Αυτός είναι ο καλύτερος χαρακτήρας της Marvel για να μείνεις σε καραντίνα μαζί του

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved