Μία εταιρεία δίνει παιχνίδια και ebooks 1000$ με 28 ευρώ για να βοηθήσουμε στον κορονοϊό

Ένα άψογο πακέτο που θα δώσει σε εσένα «άπειρες» επιλογές και σημαντική βοήθεια για την κατάσταση με τον κορονοϊό.

Οι καιροί που διανύουμε με την πανδημία του κορονοϊού είναι δύσκολοι κι αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Οι ανάγκες σε ιατρική φροντίδα και περίθαλψη αυξάνονται όσο περνάνε οι μέρες, αφού δυστυχώς η πραγματικότητα είναι ότι τα κρούσματα αυξάνονται μέχρι να αρχίσει να αντιστρέφεται η κατάσταση. Γι’ αυτό και όλοι μας οφείλουμε να συμβάλλουμε, ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί.

Μία εταιρεία, λοιπόν, λειτουργώντας σε αυτά τα πλαίσια, εμπνεύστηκε την πιο cool ιδέα των τελευταίων ημερών. Στο site του Humble Bundle το κοινό θα βρει ένα φανταστικό πακέτο με παιχνίδια στο Steam και ebooks, αρχικής αξίας 1000 δολαρίων.

Τώρα, για την προώθηση του concept, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να το αποκτήσει με μόλις 28 ευρώ! Αν δεις, δε, τη λίστα, δε θα πιστεύεις πόσες επιλογές βρίσκονται μέσα σε αυτό το ποσό.




Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι, πέρα από την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση που σαφώς θα έχει κάποιος, θα βοηθήσει έμπρακτα στον κορονοϊό, αφού τα έσοδα θα πάνε αποκλειστικά σε οργανώσεις που βοηθούν στην καταπολέμηση της πανδημίας. Μάλιστα, μπορείς εσύ να διαλέξεις τι ποσό θα πάει πού.

Ο κόσμος λάτρεψε τη συγκεκριμένη ιδέα και σκέψου ότι μέχρι στιγμής έχουν μαζέψει πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η προσφορά θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη, οπότε αν ενδιαφέρεσαι τσέκαρέ την εδώ.

Διάβασε επίσης: Έχουμε τέλεια νέα για Harry Potter πάνω στην ώρα της καραντίνας

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved