Πώς είναι να γιορτάζεις τα γενέθλιά σου εν μέσω καραντίνας: Το έζησα και εξηγούμαι!

Ένα γενέθλιο πάρτι πολύ διαφορετικό από κάθε άλλη χρονιά.

Το Σάββατο που μας πέρασε ήταν τα 23α γενέθλιά μου. Ο φόβος μου τελικά επιβεβαιώθηκε και κάπως έτσι βρέθηκα να "γιορτάζω" εν μέσω καραντίνας. Δεν σου κρύβω ότι με είχε πιάσει τρελή μελαγχολία 1-2 μέρες πριν τη πολυπόθητη μέρα, η οποία όμως άρχισε να εξαφανίζεται όταν διάβασα το άρθρο του teen.queen.gr με θέμα το πάρτυ γενεθλίων από απόσταση. (Μπορείς να το βρεις με ένα κλικ εδώ).

Διαβάζοντας προσεκτικά όλα τα tips, αποφάσισα να μην αφήσω τον εγκλεισμό να με πάρει από κάτω και να δοκιμάσω τις συμβουλές ώστε να γίνει η μέρα των γενεθλίων όσο πιο γιορτινή γίνεται ακόμα και αν βρίσκομαι κλεισμένη μέσα στο σπίτι.

Έτσι, φρόντισα να παραγγείλω την πιο όμορφη τούρτα (η οποία φαγώθηκε δίχως αύριο και τύψεις), να φορέσω το αγαπημένο μου φόρεμα σαν να πρόκειται να βγώ έξω και φυσικά το χαμόγελό μου. Όπως ίσως φαντάστηκες κάπου εδώ μεσολάβησαν 1678646 φωτογραφίες.

Δεν πρόλαβα να νιώσω ούτε ένα λεπτό μοναξιά αφού οι αγαπημένες μου φίλες (με όλη τη σημασία της λέξης) φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους με βιντεοκλήσεις και να μου δείξουν την αγάπη τους στέλνοντάς μου μια τέλεια φραουλένια τούρτα( φαγώθηκε και αυτή) και ένα φανταστικό σετ προϊόντων ομορφιάς, που αυτή τη στιγμή είναι ότι πιο χρήσιμο για μια beauty maniac όπως εγώ. Κάπου εδώ κατάλαβα ότι η καραντίνα είναι μια μεγάλη δοκιμασία για τις σχέσεις και πως όποιος μας αγαπάει πραγματικά θα βρει πάντα τον τρόπο να είναι δίπλα μας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα φετινά γενέθλια θα είναι πάντα χαραγμένα στη μνήμη μου σαν μια ιδιαίτερη ανάμνηση. Εγώ αυτό που θέλω να σου πώ αν πλησιάζουν τα γενέθλιά σου και έχεις μελαγχολήσει είναι να μην ξεχάσεις πως η ευτυχία κρύβεται στα πιο απλά πράγματα!

Για του λόγου το αληθές ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved