Ξέρεις ποια είναι τα 4 must challenges των ημερών; Σε προκαλούμε να τα δοκιμάσεις

Αγαπάμε τα challenges και αυό βγαίνει προς τα έξω!

Μα πόσο δημιουργικός μπορεί να γίνει κάποιος όταν δεν έχει στην πραγματικότητα κάτι άλλο να κάνει από το να σκαρφιστεί διάφορα νέα πραγματάκια; Αυτή η αδράνεια πολλές φορές μας οδηγεί σε δημιουργικά μονοπάτια!

Θέλουμε να δημιουργούμε εικόνες, να γεμίζουμε τον χρόνο μας και να αποσπάμε την προσοχή μας από κάτι ενδεχομένως που μας στρεσάρει. Στην προκειμένη περίπτωση ο νέος κορονοϊος. Τα social media είναι ένα «παράθυρο» διαφυγής-κυρίως όταν το χρησιμοποιούμε σωστά- στην προκειμένη πάντως περίπτωση έχει λειτουργήσει ως ένα μέσο «απόδρασης» από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου.

via GIPHY


Δεδομένης της κατάστασης, πρέπει να μείνουμε σπίτι για να μην νοσήσουμε ούτε εμείς, αλλά ούτε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αυτόν τον νέο και χιλιοειπωμένο ιό, ονόματι, κορονοϊό. Και κάπου εδώ ο λόγος για τα social media! Κάποιος ή κάποια-μάλλον βαριεστημένος-η- εφηύρε κάποια challenges για να «σκοτώσει» τον χρόνο του, ή ενδεχομένως και για να γελάσει μαζί μας; Ποιος ξέρει.

Το πρώτο must challenge του σήμερα είναι τα throw back insta stories που θα σε προκαλέσουν οι φίλοι σου να κάνεις. Είσαι πρόθυμος να ποστάρεις τον εαυτό σου όταν ήσουν μικρό μωράκι; Τι εννοείς ντρέπεσαι; Εμείς το κάναμε και γελάσαμε πάντως.


via GIPHY


Το challenge «κλώτσησε ένα ρολό χαρτί τουαλέτας». Αυτό για να είμαστε ειλικρινείς δεν είναι και το πιο ωραίο challenge, ωστόσο όσοι το κάνουν δείχνουν να χαίρονται. Whatever, «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα»!
Ωστόσο παιδιά, κρίμα να το πετάξετε μετά, άλλωστε, αμάν και πώς κάνουν να το βρουν μερικοί στα ράφια. Κρατήστε το για έκτακτη ανάγκη.


via GIPHY



Υπάρχει επίσης το challenge «δείξε μου τι κάνεις στην καραντίνα». Απειλητικό; Όχι, είναι για την ακρίβεια πολύ χρήσιμο. Mπορείς να δώσεις ιδέες σε κάποιον φίλο- ακόλουθό σου. Το να βγάλεις βέβαια selfie ενώ βλέπεις Netflix, ίσως δεν είναι τόσο χρήσιμο. Όλοι λίγο πολύ λιώνουμε καναπέ με κουβέρτα και Netflix.Ψέματα να σου πούμε;

via GIPHY


#staychicathome.To challenge.. «πυτζάμας» σε απλά ελληνικά. Αν τολμάς βγάλε μια φωτογραφία φορώντας τις πυτζάμες με τα αρκουδάκια και εμείς είμαστε εντάξει με αυτό. Εσύ ό,τι θες!

via GIPHY

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved