Avengers Endgame: Κι όμως, και αυτός ο χαρακτήρας προοριζόταν να πεθάνει

Η Marvel είχε σκοπό να θυσιάσει κι άλλον αγαπημένο ηθοποιό του cast.

Το Avengers: Engdame ήταν η ταινία που όλοι περιμέναμε το 2019. Το τέλος που ανυπομονούσαμε να δούμε πώς θα χειριζόταν η Marvel μετά από όλα αυτά τα χρόνια που γνωρίζαμε όλους τους χαρακτήρες των κόμικς και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσαν μαζί και ξεχωριστά.

Ευτυχώς, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν και δεν είχαμε κάποια απογοήτευση να βιώσουμε μαζί με το φινάλε της εποχής των Εκδικητών. Η εταιρεία είχε ένα πολύ καλομελετημένο σχέδιο για την έξοδο των χαρακτήρων και, παρά το ότι πολλά που είδαμε έκαναν την ψυχή μας να σφιχτεί, ήταν αυτά που έπρεπε να συμβούν για να δικαιωθεί ο κάθε ήρωας.

Αν και στο Infinity War η μισή ανθρωπότητα έπαψε να υπάρχει με τα πετράδια του Thanos, στην τελευταία ταινία αυτό αντιστράφηκε, χωρίς, ωστόσο, να μας αφήσει με τις δικές του απώλειες.

Πρώτα, η Black Widow, η ηρωίδα που ποτέ δεν τα παράτησε κι αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των Avengers ακόμα κι όταν όλοι είχαν χάσει την πίστη τους, θυσιάστηκε για να πάρει ο Hawkeye το πετράδι της ψυχής.




Έπειτα, ο Iron Man φόρεσε το γάντι του Thanos για να σώσει τον κόσμο, σκοτώνοντας τον εαυτό του στην πορεία κι αφήνοντας και μία ατάκα που πλέον κάθε φορά που βλέπουμε μας πηγαίνει στη συγκινητική σκηνή με την κόρη του.




Όπως αποκαλύφθηκε από την Independent, όμως, άλλος ένας χαρακτήρας του cast προοριζόταν να πεθάνει μαζί με τη Natasha και τον Tony.

Δες για ποιον μιλάμε στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης: Με αυτά τα beauty και fashion tips θα μετατρέψεις την κάθε ημέρα σε μία white day!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved