Η κίνηση δύο εφήβων για την τεράστια καταστροφή στην Αυστραλία δίνει ελπίδα στην ανθρωπότητα

Το παράδειγμά τους θα σε κάνει να συγκινηθείς.

Μέσα στην παγκόσμια θλίψη, σύγχυση και απόγνωση που έχουν προκαλέσει οι φωτιές στην Αυστραλία, δύο έφηβοι αποφάσισαν να δώσουν τη δική τους ελπίδα για την ανθρωπότητα. Δύο παιδιά που στα 18 του χρόνια απέδειξαν ότι το να ενηλικιώνεσαι δε σημαίνει μόνο επί πληρωμή εργασία και στεγαστικές και οικονομικές υποχρεώσεις, αλλά να συμβάλλεις όποτε βρίσκεις την ευκαιρία σε έναν σκοπό που είναι πολύ μεγαλύτερος από όλα αυτά τα κοινά. Μεγαλύτερος από σένα.

Σε αυτήν την κόλαση, λοιπόν, που πολλοί το μόνο που κάνουν είναι να παρακολουθούν και να επιρρίπτουν ευθύνες για την τραγική απώλεια των εκατοντάδων εκατομμυρίων ζώων, των ανθρώπων και την ανείπωτη καταστροφή της φύσης, ο Micah κι ο Caleb, πήραν την απόφαση να δράσουν και να συμβάλλουν με όποιον τρόπο μπορούν στην τεράστια καταστροφή του πλανήτη που θα αφήσει τον αντίκτυπό της όχι μόνο στο παρόν, αλλά και στο μέλλον.

Με μοναδική βοήθεια ένα αυτοκίνητο και την τεράστια ψυχική τους δύναμη, σώζουν κοάλα από τις φωτιές και τους δίνουν όλη την απαραίτητη φροντίδα μέχρι να μπορέσουν επιστρέψουν στη φύση.

Το βίντεο που ανέβηκε στο YouTube και που δείχνει την αξιοθαύμαστη κίνηση των αγοριών για το περιβάλλον θα σε συγκινήσει.




Διάβασε επίσης: Digital girls: Οι εφαρμογές που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved