10 fashion ταινίες που θα σε κάνουν να θες εδώ και τώρα νέα γκαρνταρόμπα

Θα θέλεις απεγνωσμένα να πας για shopping.

Σαν κορίτσια που είμαστε αγαπάμε τη μόδα και παρακολουθούμε όλα τα trends κάθε σεζόν. Μας αρέσει να δοκιμάζουμε νέες τάσεις, να παρακολουθούμε όσα προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας και να προσαρμόζουμε τη μόδα στο προσωπικό μας στυλ. Τι θα έλεγες, όμως, να διδάσκεσαι- κατά κάποιο τρόπο- μόδα παρακολουθώντας μία ταινία στο σπίτι σου;

Στο πέρασμα των χρόνων έχουν κυκλοφορήσει πολλές ταινίες, οι οποίες- εκτός από πετυχημένους διαλόγους, cast και παραγωγή- έχουν κάνει υπέροχο styling στους ηθοποιούς και προτείνουν διάφορες τάσεις της μόδας. Με λίγα λόγια, τα ρούχα που φορούν οι χαρακτήρες σε αυτές τις ταινίες τις έχουν κάνει iconic στη διάρκεια των χρόνων.

Είσαι έτοιμη, λοιπόν, να ανακαλύψεις τη μόδα και να οργανώσεις την επόμενη εξόρμησή σου για shopping; Υπάρχει, βέβαια, και η λύση του online shopping.

Ανακάλυψε παρακάτω τις 10 καλύτερες fashion movies και ετοιμάσου να μαγευτείς!

Ο διάβολος φοράει Prada



Η Άντι είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας με μποέμ αντιλήψεις για τη ζωή και τη μόδα. Η αυταρχική αφεντικίνα της, Μιράντα Πρίστλι, διευθύντρια διάσημου περιοδικού μόδας, της κάνει τη ζωή… πατίνι, αφού της αρέσει να εξευτελίζει τους ανθρώπους που δουλεύουν κοντά της και να τους κάνει να αισθάνονται σκλάβοι της.

Ψωνίζω, άρα υπάρχω



Η Rebecca Bloomwood προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της μετά από ένα τεράστιο χρέος λόγω του εθισμού της στο shopping. Όταν πιάνει δουλειά σε ένα περιοδικό οικονομίας, σύντομα συνειδητοποιεί ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα εκτός από το shopping και προσπαθεί να φτιάξει τα οικονομικά της πριν να είναι αργά.

Το κορίτσι του Beverly Hills



Η Cher Hororwitz είναι η βασίλισσα του σχολείου, αλλά σύντομα τα πράγματα αλλάζουν όταν κάνει ένα makeover σε μια καινούρια συμμαθήτρια και τελικά συνειδητοποιεί ότι δεν είναι πλέον η ίδια στην κορυφή. Το styling της ταινίας είναι iconic και θα σε εμπνεύσει σίγουρα.

Η εκδίκηση της ξανθιάς



Η Elle Woods επιστρέφει στη σχολή νομικής με την ελπίδα να ξανακερδίσει το πρώην αγόρι της, αλλά σύντομα «ερωτεύεται» τη νέα καριέρα της και ανακαλύπτει την ικανότητά της ως δικηγόρος, παρά τα όσα λένε οι γύρω της.

Αόρατη κλωστή



Ένας διακεκριμένος σχεδιαστής μόδας ερωτεύεται τη νέα μούσα του, αλλά σύντομα η σχέση τους έχει πολλά ups & downs καθώς έρχονται όλο και πιο κοντά.

Ο άρχοντας της πασαρέλας



Το μοντέλο Derek Zoolander επιστρέφει στον κόσμο της μόδας με την ελπίδα να δουλέψει με τον σχεδιαστή, Javobim Mugatu, αλλά αντ’ αυτού ο σχεδιαστής τον χρησιμοποιεί για να δολοφονήσει τον πρόεδρο της Μαλαισίας.

Η Έλεν εκπαιδεύεται



Η ζωή της Helen Harris, βοηθού μόδας, αλλάζει ολοκληρωτικά μετά το θάνατο της αδερφής της και τη φυγή του γαμπρού της, ο οποίος της αφήνει την αποκλειστική επιμέλεια των τριών παιδιών τους, απαιτώντας από αυτήν να γίνει μαμά για πρώτη φορά στη ζωή της μέσα στην τρελή καθημερινότητά της.

Sex and The City



Η Carrie Bradshaw ζει το όνειρο στη Νέα Υόρκη μαζί με τις κολλητές της. Ωστόσο, όταν ο άντρας που αγαπά τής ζητά να αλλάξει, εκείνη πρέπει να μάθει από την αρχή πώς να αγαπά την πόλη που θα ζήσει σε όλη της τη ζωή.

Η συμμορία των 8



Μια ομάδα γυναικών ενώνονται για να κλέψουν ένα ακριβό κολιέ σε ένα από τα πιο λαμπερά events της Νέας Υόρκης: το Met Gala.

Crazy rich Asians



H Rachel Chu πρέπει να μάθει να επιβιώνει στον σκληρό και πλούσιο τρόπο ζωής της Σιγκαπούρης, ενώ συναντά για πρώτη φορά την οικογένεια του αγοριού της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved