Christmas Mood: ON: Αφιέρωσε 5’ να βρεις την κατάλληλη ευχή για τα αγαπημένα σου πρόσωπα

Βρήκες επιτέλους τον δάσκαλό σου με αυτές τις ευχές.

Τι πιο όμορφο από μερικές ευχές που θα προσφέρουν χαμόγελο σε όποιον τις ακούσει.

Τα Χριστούγεννα είναι μια από εκείνες τις περιόδους που επικρατεί ένα γιορτινό κλίμα από τις αρχές του μήνα κιόλας. Σιγά-σιγά σε διακατέχει το πνεύμα των Χριστουγέννων, με όλα του τα αγαθά.

Την αγάπη, την καλοσύνη, την αισιοδοξία, την ευγένεια και άλλα πολλά. Οπότε, έχεις και εσύ την ανάγκη να σου προσφέρει κάποιος ένα ζεστό χαμόγελο και να σου δώσει από την καρδιά του μια όμορφη ευχή που θα σε συνοδεύει την νέα χρονιά.
Άρα «δώσε αγάπη» για να «πάρεις αγάπη» έτσι δεν λένε;

Ωραία όλα αυτά περί ευχών και Χριστουγεννιάτικου πνεύματος, αλλά ξέρουμε πολύ καλά και εμείς και εσύ ότι το να ευχηθείς σε κάποιον, όσο όμορφο και αν είναι, τόσο δύσκολο μοιάζει μερικές φορές. Πες την αλήθεια. Πόσες φορές ήθελες να απαντήσεις με ένα «επίσης» στα «Χρόνια πολλά»; Μιλάμε και σε εσένα που έκανες πράξη αυτήν σου την σκέψη.
Εσύ που σπας το κεφάλι σου, ψάχνεις τις κατάλληλες λέξεις και τελικά τα καταφέρνεις, σου αξίζουν πολλά μπράβο. Σου παίρνει πολύ χρόνο όμως να συντάξεις το μήνυμά σου.

Ε, λοιπόν μην σκας! Σου έχουμε μαζέψει τις πιο όμορφες ευχές για να τις έχεις στο τσεπάκι σου, τώρα που έρχονται Χριστούγεννα και θα τις χρειαστείς.

Βρες στην gallery τις ωραιότερες ευχές:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved