Έσκασαν τα χείλη σου; Με αυτές τις σπιτικές θεραπείες θα αποκτήσουν βελούδινη υφή

Και θα έχεις πάντα χείλη για… φίλημα!

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και η εναλλαγή κρύου-ζέστης έχουν ως αποτέλεσμα να ξεραίνονται τα χείλη μας και αυτό είναι κάτι που δε θέλουμε. Πέραν του αντιαισθητικού της υπόθεσης, τα σκασμένα χείλη πονάνε και αν το αμελήσεις πολύ μπορεί να τα δεις και να ματώνουν. Ο βασικότερος λόγος για τον οποίο έχεις ξηρά χείλη είναι η αφυδάτωση. Η κατανάλωση νερού είναι απαραίτητη για την ισορροπία του σώματός μας και αν δεν πίνεις αρκετό, αυτό θα είναι ορατό στο σώμα σου και εσωτερικά και εξωτερικά.

Είναι σημαντικό να φροντίζεις τον εαυτό σου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει πάντα να έχεις αρκετά χρήματα. Το πρώτο που σκέφτεσαι μόλις νιώσεις σκασμένα τα χείλη σου είναι ότι χρειάζεσαι επειγόντως ένα lip balm θρέψης και λάμψης και μπορεί εκείνη τη στιγμή να μην έχεις ένα στην τσάντα σου. Τι μπορείς να κάνεις; Τα σκασμένα χείλη μπορούν πολύ γρήγορα να μετατραπούν σε χείλη για… φίλημα με σπιτικά υλικά που σίγουρα έχεις στο ψυγείο ή στα ντουλάπια της κουζίνας σου.

Μάθε αναλυτικά στην παρακάτω gallery πώς μπορείς να «σώσεις» τα χείλη σου εύκολα και γρήγορα με υλικά που έχεις στο σπίτι σου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved