Karaoke Night: Αν είσαι πρωτάρα, αυτά είναι τα tips για να φανείς η Queen της σκηνής

Το Karaoke είναι για να σπάσεις πλάκα αλλά υπάρχουν και κάποια μυστικά για να τους κατατροπώσεις όλους.

Βραδιά Karaoke! Είναι η στιγμή που θα ανέβεις στην σκηνή, ή θα κάτσεις στο κέντρο του χώρου και θα αρχίσεις να τραγουδάς. Είτε solo, είτε με την παρέα σου, είναι η στιγμή που θα αναδείξεις το ταλέντο σου στο τραγούδι ή στο να κάνεις τους φίλους σου να… ξεκαρδίζονται στα γέλια. Όποιον δρόμο και αν διαλέξεις, φρόντισε να το κάνεις καλά!

Το Κaraoke για κάποιους είναι απλά ένα παιχνίδι. Για κάποιους άλλους είναι μια παραγωγή κάποιου talent show και μια ευκαιρία να λάμψει το αστέρι τους. Όπως και να ‘χει, είναι ένα παιχνίδι αρκετά διασκεδαστικό. Παρόλα αυτά σε όποια κατηγορία- από τις παραπάνω- και αν κατατάσσεις τον εαυτό σου, πρέπει να σου πω, πως σαν όλα τα παιχνίδια, έτσι και αυτό έχει «κρυφά μυστικά». Έχει, δηλαδή, μερικούς «άτυπους κανόνες». Εσύ μπορείς να ακολουθήσεις μια σειρά από tricks για να δείξεις στην παρέα ότι είσαι η queen της βραδιάς karaoke αρκεί να επιλέξεις να ερμηνεύσεις το σωστό τραγούδι.

Το κομμάτι που κάνει στην φωνή σου, που μπορείς να τραγουδήσεις με ευκολία αποφεύγοντας τα φάλτσα ή στην χειρότερη περίπτωση-αν δεν το ‘χεις με το τραγούδι- εκείνο που θα σπάσεις περισσότερη… πλάκα! Αν δεν σου έρχεται κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι στο μυαλό, τότε εμείς τι κάνουμε εδώ;

Σου έχουμε μια λίστα με τα πιο εύκολα τραγούδια και με εκείνα που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα και σε εσένα και στην παρέα σου στο karaoke party.
Δες στην gallery που ακολουθεί τα tricks που σου έχουμε και σίγουρα θα σε βοηθήσουν.

Bruno Mars - The Lazy Song Αυτό το τραγούδι εκτός από την πλάκα του, είναι και ευκολάκι.



Oasis - Wonderwall Σταθερή αξία και αρκετά εύκολο.




Meghan Trainor - All About That Bass Ιδανικό αν θέλεις να κάνεις και χορευτική επίδειξη με τις φίλες σου.




Cyndi Lauper - Time After Time
Για τις ρομαντικές ψυχές της παρέας. Εδώ όμως ανεβαίνει η κλίμακα δυσκολίας. Η φιλική συμβουλή είναι να προσέξεις πολύ το ρεφρέν!




Lady Antebellum - Need You Now Εύκολο και αυτό και μπορείς να κάνεις το πιο εντυπωσιακό ντουέτο μαζί με το αγόρι σου!



Pharrell Williams – Happy Εύκολο, χαρούμενο και ιδανικό για να σπάσεις πλάκα.




KC & The Sunshine Band - That's The Way (I Like It)
Και ναι! Μην φοβηθείς τα δύσκολα φωνητικά, σε αυτά κρύβεται η γοητεία του. Αυτό το τραγούδι είναι ένα από εκείνα που θα ξεσηκώσουν το κοινό σου.




John Legend - All of Me Είναι ένα τραγούδι γνωστό σε όλους και θα βρεις επιτέλους τον τρόπο να εξομολογηθείς τον έρωτά σου στο κρυφό σου crush.




FROZEN- Let It Go
Μπορεί να το έχεις συνδέσει με το παιδικό έργο, αλλά είναι τέλειο τραγούδι και για karaoke.




Lady Gaga, Bradley Cooper – Shallow
Ιδανικό και αυτό για ντουέτο, αρκεί βέβαια να έχετε δουλέψει λίγο τις ψηλές σας νότες.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved