5 apps περιόδου που θα σου λύσουν τα χέρια

Επιτέλους! Βρήκες την κατάλληλη εφαρμογή για ‘σένα

Πόσες φορές έχεις παραλείψει να σημειώσεις την ημέρα περιόδου σου; Όλες μας έχουμε ξεχαστεί, έχουμε χάσει τις ημέρες και έχουν ακολουθήσει τα κλασικά κενά μνήμης, μικρά εγκεφαλικά και πάει λέγοντας! Για εσένα που δεν χρησιμοποιείς ατζέντα ή ακόμα και για εσένα που χρησιμοποιείς, αλλά θέλεις να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη, σου έχουμε την λύση!

Έχεις κινητό! Μπορείς να έχεις και την κατάλληλη εφαρμογή περιόδου. Ήρθε η ώρα να ξεχάσεις τους μπελάδες. Υπάρχουν άπειρες εφαρμογές «ημερολόγια περιόδου» που σου προσφέρουν την δυνατότητα να σημειώνεις τις ημέρες περιόδου σου και να βλέπεις πότε πρόκειται να έρθει η επόμενη, χωρίς να μετράς τις μέρες στα δάχτυλα. Επίσης μπορείς να σημειώνεις σημαντικά συμβάντα που μπορούν να επηρεάσουν την περίοδό σου.

Δες στην gallery τα apps που θα κάνουν την ζωή σου ευκολότερη και μη χάνεις χρόνο! Κατέβασε γρήγορα την ιδανική εφαρμογή για σένα.




Αυτό θα σε βοηθήσει σίγουρα: White days: Το «κίνημα» που θα σε βοηθήσει να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθησηWhite days: Το «κίνημα» που θα σε βοηθήσει να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved