Social media: 6 σημάδια για να ανακαλύψεις αν ένα προφίλ είναι ψεύτικο

Μπορεί να συμβεί στον καθένα από εμάς.

Τα social media αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου μιας και δεν είναι λίγες οι φορές μέσα στην ημέρα που θα κάνεις scroll για να δεις τι δημοσίευσε η κολλητή σου, το αγόρι που σε ενδιαφέρει ή οι διάφορες influencers ανά τον κόσμο. Και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση κι εσύ να μην κάνεις post κάνα δυο φωτογραφίες σου μέσα στην εβδομάδα. Ωραία και καλά όλα αυτά. Ωστόσο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κρύβουν αρκετούς κινδύνους που το νεαρό της ηλικίας σου πιθανότατα δεν σε αφήνει να αντιληφθείς με την πρώτη ματιά.

Ο συνηθέστερος κίνδυνος που κρύβει το Instagram και το Facebook είναι τα ψεύτικα προφίλ. Μπορεί να έχει συμβεί και σε σένα να κάνεις chat με κάποιον που θεωρείς ότι γνωρίζεις και τελικά αυτός να έχει δημιουργήσει ένα ψεύτικο προφίλ. Κι αν δεν το έχεις ζήσει, τότε σίγουρα θα το έχεις ακούσει να συμβαίνει. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να παραπλανήσουν κατά κύριο λόγο παιδιά στην εφηβεία και να τα συναντήσουν για να εξυπηρετήσουν το σκοπό τους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Back to school: Ο απόλυτος teen οδηγός για να περάσεις την καλύτερη σχολική χρονιά!

Για να σε βοηθήσουμε να προστατευτείς από ένα ψεύτικο προφίλ στα social media, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery όλα εκείνα τα σημάδια που θα σε κάνουν αμέσως να πατήσεις delete και block στο χρήστη με το fake προφίλ.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved