Μόλις βρήκαμε τον πιο safe και έξυπνο τρόπο για να διαβάζεις απερίσπαστη

Γιατί όλο και κάποιος θα σε διακόψει

Όταν έχεις σημαντικά πράγματα να διαβάσεις για το σχολείο, όπως για παράδειγμα σε ένα τεστ ή ένα σημαντικό διαγώνισμα αυτό που θέλεις είναι να διαβάζεις απερίσπαστη και χωρίς εξωτερικούς παράγοντες που θα αποσπάσουν την συγκέντρωσή σου. Και αυτό αν στο σπίτι σου υπάρχουν αρκετά μέλη είναι συνήθως αδύνατο έως και ακατόρθωτο. Άσε που κάθε τρεις και λίγο θα χαζεύεις σε Instagram, Facebook κ.ο.κ.

Βρήκαμε λοιπόν, τον πιο έξυπνο και safe τρόπο να διαβάσεις απερίσπαστη για τουλάχιστον μία ώρα. Ποιος είναι αυτός; Να διαβάσεις κάνοντας μπάνιο. Ναι ξέρουμε, πως στο μπάνιο συνήθως τραγουδάς, όμως αυτό είναι πια αρκετά ξεπερασμένο. Τώρα θα κάνεις μπάνιο και θα διαβάζεις και δεν θα σε αποσπάει κανένας και τίποτα, εκτός από το νερό που θα τρέχει από το ντους στην πλάτη σου και θα σε χαλαρώνει.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φωτοτυπήσεις τις σημειώσεις σου, να τις βάλεις σε πλαστικές διαφάνειες και να τις πάρεις μαζί σου στο μπάνιο. Έτσι θα βρέχονται μεν, αλλά δεν θα χαλάνε. Επιπλέον θα είσαι απερίσπαστη από μηνύματα και social media γιατί δεν θα μπορείς να πάρεις μαζί σου μέσα το κινητό σου. Έξυπνο έτσι;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved