4 πράγματα που δεν πρέπει να ποστάρεις ΠΟΤΕ ξανά στα social media.

ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ...

Αν έχεις ήδη λογαριασμό σε facebook, Instagram, snapchat και twitter και ό,τι άλλο υπάρχει σε app τότε θέλω να με ακούσεις προσεκτικά. Πολύ προσεκτικά και μετά θα σωπάσω μια για πάντα (ας πούμε τώρα).

Ποια είναι αυτά τα 4 πράγματα που δεν πρέπει να «ανεβάσεις» ΠΟΤΕ στα social media;

  1. Προσωπικά στοιχεία: Το να αναγράφεις τα πολύ προσωπικά σου στοιχεία τύπου τηλέφωνο, διεύθυνση είναι κάπως περιττό. Όσοι πρέπει να τα ξέρουν, καλύτερα να τους τα πεις εσύ η ίδια live.
  2. «Check in» σε κάποιο σπίτι: Ίσως και να μην το έχεις σκεφτεί ποτέ, αλλά μέσα από ένα τσεκ ιν μπορεί ο καθένας να μάθει ανά πάσα στιγμή τη διεύθυνση στην οποία βρίσκεσαι. Και όταν έχεις να κάνεις με προσωπικούς χώρους, καλύτερα να το αποφεύγεις. Άλλωστε, τι νόημα έχει το τσεκ ιν σε ένα σπίτι; Κανένα απολύτως.
  3. «Προσωπικές» φωτογραφίες: Ξέρεις τι εννοώ και δε θέλω να με περάσεις για φλύαρη. You know… better than me.
  4. «Μηνύματα» για πρώην ή φίλους που τσακώθηκες: Χώρισες, εκείνος βρήκε άλλη, εσύ πονάς και ψάχνεις τρόπο να εκφραστείς. Άσε το πληκτρολόγιο από τα χέρια- ή το κινητό- και πες τα καλύτερα στην κολλητή σου. Θα τα «βγάλεις» από μέσα σου και δε θα μάθουν όλοι οι διαδικτυακοί σου φίλοι σε πόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεσαι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved