Η νέα παιχνιδοκονσόλα προκάλεσε ενθουσιασμό στους απανταχού gamers για έναν σημαντικό λόγο

Η τεχνολογική εξέλιξη είναι εδώ

To Playstation 4 κυκλοφόρησε το 2013 ως ο διάδοχος του Playstation 3 και προκάλεσε ρίγη ενθουσιασμού και ικανοποίησης στους απανταχού gamers του κόσμου. Αν αυτή η αναβάθμιση σε έκανε να χαρείς, όμως, αυτό που υπόσχεται ότι έχει ετοιμάσει η Sony για το Playstation 5 θα δημιουργήσει μάλλον το κατάλληλο κλίμα ώστε να κλειστείς ώρες στο σπίτι παίζοντας τα νέα αγαπημένα σου παιχνίδια.

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής;

H νέα κονσόλα δε θα αποτελεί μία απλή αναβάθμιση από το Playstation 4 και το Playstation 4 Pro, αλλά μία εντελώς διαφορετική εμπειρία παιχνιδιού. Ετοιμάσου να δεις έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή και τρίτης γενιάς AMD Ryzen CPU, που πρακτικά σημαίνει ότι τα γραφικά του θα είναι κάτι το μοναδικό. Θα υποστηρίζει ανάλυση 8Κ, που σκέψου ότι, μέχρι τώρα, ακούγαμε 4Κ και τρελαινόμασταν.

Στα χαρακτηριστικά του θα δεις την προσθήκη SSD, δηλαδή έναν δίσκο αποθήκευσης πολύ πιο γρήγορο από την HDD ενώ θα είναι και 19 φορές πιο γρήγορη κι από την κλασική SSD. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι η νέα κονσόλα δεν αστειεύεται καθόλου και λογικό γιατί τα παιχνίδια που θα ετοιμάσει για αυτήν θα είναι πιο απαιτητικά από ποτέ για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία.

Όσον αφορά στον ήχο, ο «πρωταθλητισμός» συνεχίζεται κι εκεί, αφού η εταιρεία έχει ετοιμάσει μία νέα μηχανή ήχου που υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα κι η εμπειρία θα μοιάζει με αυτή των συστημάτων Dolby Atmos.

Ναι, ξέρουμε πόσο έχεις ψηθεί με όλα αυτά που άκουσες, αλλά θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή, καθώς, μπορεί ακόμα να μην ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του Playstation 5, όμως γνωρίζουμε ότι αυτή δε θα είναι μέσα στο 2019. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν περιμένεις τυχαία τόσα χρόνια να αναπτυχθεί η νέα κονσόλα.

Διάβασε επίσης: 6 περίεργα apps για το κινητό σου που δεν ξέρεις ότι υπάρχουν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved