Επιτέλους! Έρχεται στο σινεμά η εμπνευσμένη από τον Harry Styles ιστορία που ξεχώρισε στο Wattpad

Αν κρίνουμε από το τρέιλερ, μπορεί και να ξεπεράσει την επιτυχία του «The Kissing Booth»

Το Wattpad έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο κι αυτό δεν είναι κάτι για να σε κάνει να απορείς. Πρόκειται στην ουσία για μία διαδικτυακή κοινότητα, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν συγγραφείς για να δημοσιεύσουν τις ιστορίες τους και οι αναγνώστες για να έχουν πρόσβαση σε πλούσιο υλικό για να διαβάσουν. Από αυτό, έχουν συμβεί πολύ επιτυχημένες κινηματογραφικές μεταφορές, όπως το Kissing Booth, το οποίο απ’ ο,τι φαίνεται ήταν μόνο η αρχή.

Αν χρησιμοποιείς τo Wattpad, τότε σίγουρα θα ξέρεις το «After», το δημιούργημα της Anna Todd, που αποτελείται από πέντε parts και διηγείται την ιστορία ενός κοριτσιού, της Tessa, κι ενός «κακού» αγοριού, του Harry, την έλξη τους και ο,τι την ακολουθεί. Η ιστορία αρχικά ξεκίνησε σαν fanfiction για το μέλος των One Direction -Harry Styles- που αγαπούσε η συγγραφέας, και οι αναγνώστες το μετέτρεψαν σε διαδικτυακό φαινόμενο.

Στη συνέχεια, η ιστορία εκδόθηκε σε βιβλίο, στο οποίο άλλαξαν το όνομα του αγοριού, από Harry σε Hardin, για να αποφευχθεί η σύνδεση με τον Styles.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Josephine Langford και τον Hero Fiennes Tiffin και, αν κρίνουμε από το τρέιλερ, η χημεία τους είναι αδιαμφισβήτητη.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο που μας έρχεται.

Δες το τρέιλερ της ταινίας και νιώσε ελεύθερη να ενθουσιαστείς.



Διάβασε επίσης: Οι 6 νεαρότεροι σε ηλικία υποψήφιοι για Όσκαρ που μετά απογείωσαν την καριέρα τους

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved