Θες να ποστάρεις quotes; Αυτή η εφαρμογή έχει έτοιμα motivational wallpapers για να διαλέξεις

Για να μην ψάχνεσαι κάθε φορά που θες να ανεβάσεις κάτι

Ένας ωραίος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου διαδικτυακά είναι να διαβάσεις ένα πετυχημένο quote. Αυτό το quote μπορεί να «ανέβει» στους λογαριασμούς σου στα social media και να αποτελέσει μία πολύ καλή ανάρτηση που θα έχεις στο feed σου. Βέβαια, δεν είναι πάντα το ίδιο εύκολο να βρεις αυτό που σε εμπνέει τόσο στο νόημα όσο και στο design και καταλήγεις καμιά φορά να αφιερώνεις πολύ ώρα στην αναζήτησή του.

Για να σου λύσουμε, λοιπόν, τα χέρια, ψάξαμε τις εφαρμογές που παρέχουν ποικιλία στα quotes και μία κατάφερε να ξεχωρίσει λίγο περισσότερο. Το όνομα αυτής «QUOTES». Το συγκεκριμένο app έχει -όπως λέει- σαν στόχο να εμπνεύσει ανθρώπους από όλον τον κόσμο, ειδικά όταν περνούν δύσκολες μέρες που τους στερούν την αίσθηση της αισιοδοξίας.

«Εάν έχεις πρόβλημα στο να δεις το ποτήρι σα μισογεμάτο αντί για μισοάδειο, το να διαβάσεις μερικά quotes σχετικά με τη ζωή μπορεί να βοηθήσει στο να σε βγάλει από τη φάση σου»

Εκεί, θα βρεις πολλές κατηγορίες, ανάλογα με το πού προσανατολίζεσαι στην εκάστοτε περίπτωση, όπως «Love Love Love Quotes», «Be Happy Quotes», «Broken Heart Quotes», «Do Not Give Up Quotes», «Be Yourself Quotes», και πολλές άλλες.

Δες φωτογραφίες από την εφαρμογή παρακάτω.

Διάβασε επίσης: Υπάρχει μια εφαρμογή που θυμάται τους κωδικούς για εσένα (και είναι και ασφαλής)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved