Girlboss: Η ιστορία της Sophia Amoruso που κατέκτησε τον κόσμο της μόδας από το υπνοδωμάτιό της

Η πορεία της, σίγουρα, θα σε εμπνεύσει και θα σε ενθαρρύνει να ακολουθήσεις τα όνειρά σου!

Ίσως να έχεις, ήδη, παρακολουθήσει τη δημοφιλή σειρά του Netflix με τίτλο «Girlboss» ή να έχεις διαβάσει το ομώνυμο βιβλίο, το οποίο κυκλοφόρησε το 2014 και έκτοτε βρίσκεται «χαραγμένο» στις καρδιές των απανταχού girlbosses σε ολόκληρο τον κόσμο, εμπνέοντας με τη δυναμική και το πάθος της δημιουργού του. Ποια είναι, όμως, στην πραγματικότητα η Sophia Amoruso; Τι θα έλεγες, να ανακαλύψουμε μαζί την ξεχωριστή ιστορία της ζωής της; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καθίσεις αναπαυτικά και να ξεκινήσεις να διαβάζεις τις παρακάτω γραμμές.

Selena Gomez: 3 φορές που η star μάς έδωσε δύναμη και έγινε viral με όσα είπε

Η πολυμήχανη Ελληνοαμερικανίδα δημιούργησε τη δική της εταιρία κολοσσό

Η Sophia γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1984 στην California και συγκεκριμένα στο San Diego. Έχει καταγωγή από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία και όπως έχει δηλώσει και η ίδια κατά τη διάρκεια της εφηβείας της διαγνώστηκε με Διαταρχή Ελλειμματικής Προσοχής και υπερκινικότητα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει το σχολείο, ξεκινώντας μαθήματα από το σπίτι, ενώ από μικρή ηλικία δούλευε ως σερβιτόρα, αλλά και εξυπηρετούσε τους πελάτες σε βιβλιοπωλεία και καταστήματα με δίσκους.

https://www.instagram.com/p/p

Ο χωρισμός των γονιών της αποτέλεσε ένα μελανό σημείο στην ιστορία της ζωής της. Από τη στιγμή που το έμαθε, επέλεξε έναν boho τρόπο ζωής, έγινε νομάς και, δυστυχώς, έφτασε σε σημείο εξαθλίωσης, καθώς έψαχνε φαγητό σε κάδους απορριμμάτων, έμεινε άστεγη και έκλεβε. Μετά τη σύλληψή της το 2003, διαγνώστηκε με κοίλη, την οποία έπρεπε να αντιμετωπίσει άμεσα. Για να αποκτήσει, λοιπόν, ασφάλεια υγείας, έπιασε δουλειά στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών και κάπως έτσι ξεκίνησε το success story της.

Το 2006 άνοιξε ένα e-shop στο eBay πουλώντας vintage ρούχα, με την επωνυμία «Nasty Gal Vintage». Το 2008 λάνσαρε τη δική της ιστοσελίδα με το ίδιο όνομα, η οποία έκανε «πάταγο», αποφέροντας της 100 εκατομμύρια δολάρια κέρδος ετησίως. Παράλληλα, άνοιξε δυο φυσικά καταστήματα, το 2014 εξέδωσε ένα είδος αυτοβιογραφίας με τίτλο «Girlboss», η οποία έγινε σειρά στο Netflix 5 χρόνια αργότερα με παραγωγό τη Charlize Theron.

https://www.instagram.com/p/p

Σήμερα η Sophia ζει συντροφιά με τα κατοικίδιά της στο Los Angeles, εκδίδει ένα εβδομαδιαίο newsletter, στο οποίο μοιράζεται σκέψεις και χρήσιμα tips με το κοινό της και αποδεικνύει περίτρανα πως ακόμα και τα πιο τρελά όνειρα, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

Αν δεν είναι αυτό ένα τρελό success story, τότε ποιο είναι;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved