Η Sydney Sweeney εντυπωσίασε με glittery fishnet φόρεμα σε μπλε

Η αγαπημένη star του Euphoria μας προτείνει το πιο fashionable βραδινό φόρεμα του χειμώνα.

Ένα από τα πιο όμορφα και λαμπερά κορίτσια της μικρής οθόνης, η αγαπημένη μας Sydney Sweeney έκανε άλλη μία εμφάνιση που συζητήθηκε. Η Sydney είναι μία από τις κεντρικές stars του cast της επιτυχημένης σειράς του Euphoria και μας έχει αφήσει όλους άφωνους με την ερμηνεία της. Μαζί με τη Zendaya αποτελούν τα νέα style icons της γενιάς τους, με τις εμφανίσεις τους να είναι η μία πιο εντυπωσιακή από την άλλη. Αυτή τη φορά η Sydney μας έδειξε το σύνολο, που επέλεξε για το Acqua For Life event του Armani, όπου και εμφανίστηκε με φόρεμα του ιταλικού οίκου.

Το «side tip» είναι η εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ που λατρεύει η Sydney Sweeney

Το glittery fishnet φόρεμα της Sydney

Η Sydney ήταν σαν να εμπνεύστηκε από το θέμα του event και διάλεξε ένα μπλε φόρεμα στην πιο ανατρεπτική τάση της σεζόν, το fishnet. Μιλάμε δηλαδή για ένα φόρεμα σε στυλ δίχτυ, εμπνευσμένο από τα Y2K trends της σεζόν, που είναι και ο απόλυτος κυρίαρχος. Πιο συγκεκριμένα μέσα από το φόρεμα δίχτυ, το οποίο ήταν κεντημένο με μικροσκοπικά στρας/κρυστάλλους, η Sydney φόρεσε ένα bra top και ένα κοντό σορτσάκι, τύπου σλιπάκι. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε περιποιημένη αλογοουρά και το μακιγιάζ της σε matching pastel τόνους.

https://www.instagram.com/p/CkqoAHTLQ_9

H Sydney δεν είναι η πρώτη φορά, που δημιουργεί τάση με τις red carpet εμφανίσεις της, αφού μόλις πριν λίγες μέρες περπάτησε στο red carpet του LACMA Art + Film Gala με ένα μοναδικό baby pink Giambatista Valli φόρεμα, με oversized μανίκια γεμάτα κεντημένα τριαντάφυλλα, ενώ το υπόλοιπο φόρεμα θύμιζε ένα κοστούμι μπαλαρίνες, με πλισέ λεπτομέρειες.

Η ίδια μάλιστα έπαιξε το ρόλο μιας κανονικής μπαλαρίνας και ανέβασε τη λήψη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποδεικνύοντας πως για εκείνη η μόδα είναι πάνω από όλα διασκέδαση.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved