Netflix: Τα must-watch του Δεκεμβρίου που δεν πρέπει να χάσεις

Ο Δεκέμβριος αναμένεται να είναι εκρηκτικός, αν κρίνουμε από τις νέες προσθήκες της αγαπημένης μας πλατφόρμας!

Το αγαπημένο μας Netflix αναμένεται να μας χαρίσει επικές στιγμές για ακόμη μια φορά, με την προσθήκη άκρως ενδιαφέροντων σειρών και ταινιών, που θα μας κρατήσουν συντροφιά τις κρύες, χριστουγεννιάτικες βραδιές που έρχονται. Εσύ είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις μαζί μας τα ολοκαίνουρια must-watch, που πρέπει να παρακολουθήσεις ASAP; Ας ξεκινήσουμε!

Τα «έσπασες» με το boyfriend; Τώρα μπορείς να τον πετάξεις από τον λογαριασμό σου στο Netflix

Οι νέες προσθήκες Δεκεμβρίου που πρέπει να παρακολουθήσεις ASAP στο Netflix

Murderville

Το Murderville επιστρέφει δυναμικά και τα φετινά Χριστούγεννα! Η κωμική σειρά επιστρέφει με ένα special, εορταστικό επεισόδιο, που αναμένουμε να παρακολουθήσουμε αγωνιωδώς. Ο ντετέκτιβ Terry Seattle (Will Arnett) επιστρέφει μαζί με τους δύο celebrity guest stars που δεν είναι άλλοι από τον Jason Bateman και τη Maya Rudolph. Οι τρεις τους βρίσκονται σε μία χριστυγεννιάτικη αποστολή και ψάχνουν να ανακαλύψουν… ποιος σκότωσε τον Άγιο Βασίλη;

Έρχεται στις οθόνες μας στις 15 Δεκεμβρίου.

The Recruit

Κορίτσια λιποθυμήστε ελεύθερα... Ο Noah Centineo επιστρέφει, πρωταγωνιστώντας σε μια περιπετειώδη σειρά γεμάτη δράση, αγωνία και σασπένς. Για να σε βάλουμε λίγο περισσότερο στο κλίμα, ένας νεαρός δικηγόρος της CIA βρίσκεται σε μπελάδες όταν μια πρώην συνεργάτιδα απειλεί να αποκαλύψει τη φύση της μακροχρόνιας σχέσης της με την υπηρεσία, αν δεν απαλλαχθεί από τις κατηγορίες για ένα σοβαρό έγκλημα.

Δίνουμε ραντεβού με την τρελή καταδίωξη στις 16 Δεκεμβρίου.

Firefly Lane

Η αγαπημένη μας σειρά επιστρέφει δριμύτερη με μια ακόμα σεζόν, σε λίγες μόνο ημέρες στο Netflix. Τι ήταν αυτό που χάλασε τη σχέση των παντοτινών «Πυγολαμπίδων» Τάλι και Κέιτ που ήταν κολλητές επί 30 χρόνια; Η απάντηση θα δοθεί στον ερχόμενο κύκλο. Ωστόσο, πρέπει να σε ενημερώσουμε πως η Κέιτ βιώνει τις οδυνηρές επιπτώσεις του άτυχου ταξιδιού του Τζόνι στο Ιράκ, ενώ η Τάλι έρχεται αντιμέτωπη με μια μήνυση επειδή παράτησε στη μέση την εκπομπή της και πρέπει να χτίσει την καριέρα της εξ αρχής. Με αφορμή αυτό, αναζητά απαντήσεις για τον εαυτό της και την καταγωγή της, προσπαθώντας, μεταξύ άλλων, να βρει τον πατέρα που δεν γνώρισε παρά την επιθυμία της κρυφής χίπισσας μητέρας της, Κλάουντ.

Ετοιμάσου να ζήσεις επικές στιγμές στις 2 Δεκεμβρίου!

Τι άλλο χρειαζόμαστε όταν έξω έχει κρύο και εμείς δεν έχουμε καμία όρεξη να βγούμε; Τα βήματα για να περάσουμε καλά είναι πολύ απλά. Κουβέρτα, pop corn, τσάι ή ζεστή σοκολάτα, φίλοι, σύντροφος ή οικογένεια, Netflix και καλή διάθεση! Άλλωστε, οι επιλογές είναι τόσο πολλές που αποκλείεται να μην περάσουμε καλά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved