Έχεις νιώσει ποτέ ότι δεν ανήκεις; Η Ακαδημία Nevermore της Wednesday Addams δέχεται αιτήσεις

Η Ακαδημία για «απόκληρους, φρικιά και τέρατα» ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό και μπορείς να γίνεις βαμπίρ, λυκάνθρωπος ή ό,τι άλλο θες πίσω από τις διαδικτυακές της πόρτες.

Έχεις νιώσει ποτέ ότι δεν ανήκεις; Αν ναι, τότε η Nevermore Academy σε περιμένει διαδικτυακά για να κάνεις την αίτησή σου. Και, αν δεν έχεις ακούσει την εν λόγω Ακαδημία ή αν τέλος πάντων δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε, τότε η απάντηση σε όλα βρίσκεται στη νέα σειρά του Netflix, Wednesday, που διαδραματίζεται στο σύμπαν της περίφημης, σκοτεινής οικογένειας Addams. Τούτης εδώ (αλλά στο remake της με τους νέους ηθοποιούς):

Snapping The Addams Family GIF by HULU

Η σειρά Wednesday στο Netflix

Η σειρά ακολουθεί την ιστορία της Wednesday Addams που σπουδάζει στο Nevermore για να μπορέσει να ελέγξει και να εξελίξει την αναδυόμενη τηλεπαθητική της ικανότητα, λύνοντας, παράλληλα, ένα μυστήριο σχετικό με τους γονείς της. Η Wednesday (Jenna Ortega) είναι μία κοπέλα που δεν της αρέσουν τα πολλά-πολλά και δε θέλεις να βρεθείς στην κακή της πλευρά, γιατί όλο και κάποιον διεστραμμένο τρόπο θα βρει να σε τιμωρήσει.

Δες και το τρέιλερ:


Πώς θα κάνεις αίτηση στην Ακαδημία Nevermore

Λίγο πριν την κυκλοφορία της σειράς, λοιπόν, το Netflix είπε να βάλει τους θεατές ακόμα περισσότερο στο κλίμα της ιστορίας, ανοίγοντας έναν διαδικτυακό χώρο, όπου μπορείς να κάνεις κι εσύ αίτηση για να γραφτείς στην Ακαδημία Nevermore. Πατώντας το «Apply», αρχίζουν να σου γίνονται ερωτήσεις για την προσωπικότητά σου καθώς και σχετικά με τα ενδιαφέροντά σου, ώστε να μπορέσουν να σε κατατάξουν.

wednesday netflix nevermore academy4

Βαμπίρ, gorgon, λυκάνθρωποι, σειρήνες, και κάθε τι άλλο σε περιμένουν πίσω από τις πόρτες του Nevermore, ενώ μέσα στις ερωτήσεις σού δίνεται η επιλογή να αναφέρεις και το αγαπημένο σου μάθημα μεταξύ διαφόρων επιλογών, όπως υπερφυσικές σπουδές, ψυχολογία του μακάβριου, ανατομία του απόκληρου και πολλές άλλες gothic επιλογές.

Στο τέλος, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και η πλατφόρμα αναφέρει ότι θα σε ειδοποιήσουν για την απόφαση της Ακαδημίας σχετικά με το πού πρόκειται να σε εντάξει, για να γίνεις κι εσύ μία Wednesday Addams. Οπότε, σκέψου καλά πριν απαντήσεις και... καλή σταδιοδρομία!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved