Οι BTS τώρα και στην Disney+ - Οι νέες σειρές και ταινίες που ετοιμάζουν

Πολύ καλά νέα για τους fans των BTS!

Μπορεί οι BTS να απογοήτευσαν τους θαυμαστές τους με την απόφασή τους να «σπάσουν» για κάποιο διάστημα, όμως φρόντισαν να επανορθώσουν κατά κάποιον τρόπο. Έτσι, σύντομα οι fans θα μπορούν να τους παρακολουθούν σε μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες στον κόσμο.

Τη Δευτέρα (11/7), το The Hollywood Reporter ανέφερε ότι η HYBE (η εταιρεία διαχείρισης του κορεατικού συγκροτήματος) ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με το κανάλι Disney+, η οποία θα περιλαμβάνει πέντε νέα projects, εκ των οποίων τα τρία θα είναι αποκλειστικές σειρές.

Οι BTS αποφάσισαν να «σπάσουν» και ο λόγος αποκαλύφθηκε

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Hybe για να παρουσιάσουμε το αυθεντικό τους περιεχόμενο. Αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει τη δημιουργική μας φιλοδοξία – να συνεργαστούμε με εμβληματικούς δημιουργούς περιεχομένου και κορυφαίους stars, ώστε να μπορέσει να απολαύσει το ταλέντο τους το κοινό με πολλούς τρόπους. Πιστεύουμε ότι αυτά τα νέα projects θα συναρπάσουν τους τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και ανυπομονούμε να εισαγάγουμε περισσότερο μουσικό περιεχόμενο στην πλατφόρμα μας», δήλωσε η επικεφαλής περιεχομένου APAC της Disney, Jessica Kam-Engle.

Η δημοσίευση ανέφερε επίσης ότι ένα από τα κομμάτια αυθεντικού περιεχομένου των BTS θα είναι μια κινηματογραφημένη εκδοχή μιας από τις περιοδείας τους στο Permission to Dance στο Λος Άντζελες.


Όλες οι λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζεις - Από τον τίτλο μέχρι το περιεχόμενο

Το σόου θα έχει τίτλο «BTS: Permission to Dance on Stage – LA» και φέρεται να είναι μια αποκλειστική συναυλιακή ταινία 4K που θα περιλαμβάνει το live των BTS στο Sofi Stadium του Λος Άντζελες τον Νοέμβριο του 2021.

Θα υπάρξει επίσης μια σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «BTS Monuments: Beyond the Star» που θα παρουσιάσει το μουσικό ταξίδι του boy band. Η σειρά-ντοκιμαντέρ θα κάνει το ντεμπούτο της το 2023 και θα δείχνει πλάνα του συγκροτήματος για σχεδόν μια δεκαετία.

«Αυτή θα είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας, όπου παρουσιάζουμε στο παγκόσμιο κοινό μια μεγάλη γκάμα περιεχομένου Hybe για θαυμαστές που αγαπούν τη μουσική και τους καλλιτέχνες μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Hybe Park Ji-won. Και πρόσθεσε: «Η Walt Disney Company έχει μακρά ιστορία στη δημιουργία franchise και στην προώθηση μουσικών καλλιτεχνών, με τα απαράμιλλα brands και τις πλατφόρμες της».

https://www.instagram.com/p/CeL7qgXJB0d

Οι BTS δημιουργήθηκαν το 2010 και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους studio album το 2014. Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει συνολικά εννέα άλμπουμ τα τελευταία οκτώ χρόνια, με το τελευταίο τους να κυκλοφορεί τον Ιανουάριο του 2020 με τίτλο «Map of the Soul: 7». Αργότερα, οι BTS εμφανίστηκαν στα 62α βραβεία Γκράμι, ανάμεσα σε καλλιτέχνες όπως ο Billy Ray Cyrus και ο Lil Nas X, αποτελώντας το πρώτο κορεατικό γκρουπ που συμμετείχε στις εμφανίσεις των Γκράμι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η επίσκεψη των BTS στον Λευκό Οίκο και η επικείμενη συνάντησή τους με τον Joe Biden

Ο Suga από τους BTS έβγαλε νέο single με τον rapper του «Gangnam Style» Psy

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved