Euphoria: Πότε ξεκινά η 3η σεζόν, spoilers, πλοκή και όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Και ΝΑΙ! Θα υπάρξει 3η σεζόν στη σειρά που όλες λατρέψαμε. Το Euphoria έρχεται στο HBO!

Η δεύτερη σεζόν του Euphoria έχει τελειώσει εδώ και καιρό και ήδη μας λείπει. Γι' αυτό περιμένουμε πώς και πώς το 1ο επεισόδιο της 3ης σεζόν, αφού το τέλος της δεύτερης σεζόν μάς άφησε πολλά ερωτηματικά και αγωνία!

Την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, οι θαυμαστές της σειράς συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν το φινάλε της σεζόν, η οποία περιλάμβανε 8 επεισόδια, όπως ακριβώς και η 1η σεζόν. Πιθανότατα, έτσι θα γίνει και με την τρίτη σεζόν. Ναι, μην αναρωτιέσαι άλλο. Έρχεται η τρίτη σεζόν του Euphoria στο HBO.

Η Sydney Sweeney λατρεύει τα αυτοκίνητα - 6 fun facts που δεν ήξερες για εκείνη

Μην αναρωτιέσαι άλλο! ΝΑΙ, θα υπάρξει 3η σεζόν Euphoria

Στις 4 Φεβρουαρίου, ο λογαριασμός του Euphoria στο Instagram, δημοσίευσε ένα σύντομο clip για να ανακοινώσει ότι η 2η σεζόν δεν σηματοδοτεί το τέλος για τους Jules, Maddy, Kat, Nate, Cassie και όλο το υπόλοιπο cast. «Το #EUPHORIA ανανεώθηκε για την 3η σεζόν», γράφει η ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/CZj5fX-FRNl

Σε μια επίσημη δήλωση, η Francesca Orsi, επικεφαλής προγράμματος του HBO, πρόσθεσε: «Ο Sam, η Zendaya και ολόκληρο το cast και το συνεργείο του Euphoria έχουν φτάσει τη 2η σεζόν στα ύψη, προκαλώντας την αγάπη του κόσμου». Και συνέχισε: «Δεν θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να συνεργαστούμε με αυτήν την ταλαντούχα ομάδα ή να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας μαζί τους στην 3η σεζόν».

https://www.instagram.com/p/CaxZ9UYuCHP

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την 3η σεζόν του Euphoria

Πότε θα κυκλοφορήσει η 3η σεζόν του Euphoria

Πρώτα απ 'όλα, το Euphoria προβάλλεται στο HBO στις ΗΠΑ και στο Now και στο Sky Atlantic στο Ηνωμένο Βασίλειο, επομένως για τις ημερομηνίες προβολής της σειράς θα ενημερωθούμε από τις ίδιες πλατφόρμες προβολής.

Δεύτερον, αξίζει να έχουμε κατά νου ότι ο Covid-19 καθυστέρησε την κυκλοφορία της 2ης σεζόν του Euphoria, επομένως αναμένουμε ότι εάν τα πράγματα κυλήσουν ομαλά φέτος, θα μπορούσαμε να δούμε την 3η σεζόν στις αρχές του 2023.


Σύμφωνα με το HBO, το Euphoria είναι η δεύτερη σειρά του HBO με τις περισσότερες προβολές του καναλιού από το 2004 και από το Game of Thrones. Από τις 28 Φεβρουαρίου, το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν του Euphoria προσέγγισε τους 19 εκατομμύρια θεατές στις ΗΠΑ και κατά μέσο όρο 16,3 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν τα επεισόδια της 2ης σεζόν.

Επιπλέον, το Euphoria είναι η σειρά με τα περισσότερα tweet της δεκαετίας (μέχρι σήμερα) στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα με 34 εκατομμύρια tweets, σύμφωνα με το Variety.

Το 2021, η Zendaya κέρδισε βραβείο Emmy για την εξαιρετική ερμηνεία της στο Euphoria, στα 72α Βραβεία Emmy, και -μεταξύ μας- το άξιζε απόλυτα. Θα σου έχω μια χαρακτηριστική σκηνή που όλους μας συγκίνησε ακριβώς από κάτω.

Ποιο θα είναι το cast της 3ης σεζόν

Θα χαρείς να μάθεις ότι θα δούμε ξανά τη Zendaya στον ρόλο της Rue Bennett, και μαζί της θα δούμε τη Hunter Schafer (Jules), τον Jacob Elordi (Nate), την Alexa Demie (Maddy), την Barbie Ferreira (Kat), τον Algee Smith (Chris), τη Sydney Sweeney (Cassie), τη Maude Apatow (Lexi) και τον Dominic Fike (Elliot). Με λίγα λόγια, όλη την αγαπημένη μας παρέα.

Ενώ ο ρόλος της Zendaya στη σειρά δημιούργησε ερωτηματικά δεδομένου ότι υπήρχαν φήμες ότι ο χαρακτήρας της θα μπορούσε να σκοτωθεί στο τέλος της 2ης σεζόν, ο Casey Bloys, Chief Content Officer στην HBO, ανέφερε ότι η νικήτρια του βραβείου Emmy «θα είναι στη 3η σεζόν. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη σειρά χωρίς αυτήν». Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

https://www.instagram.com/p/CaiVCgJBi0O

Ο Tom Holland (το αγόρι της Zendaya), εξέφρασε την επιθυμία του να πρωταγωνιστήσει στη σειρά Euphoria, αλλά παρ’όλα αυτά είναι ακόμα άγνωστο αν ο star του Spider-Man θα παίξει κάποιον ρόλο. Πάντως η Zendaya, μην ξεχνάμε, ότι του είπε ότι θα μεταφέρει το αίτημά του στην παραγωγή!

Τι θα συμβεί στη 3η σεζόν του Euphoria

Μετά από αυτό το συγκλονιστικό φινάλε της 2ης σεζόν, έχουμε μείνει με τόσες πολλές ερωτήσεις. Αν χρειάζεσαι μια ανακεφαλαίωση: ο Nate καλεί την αστυνομία στον πατέρα του, Cal, και αποκαλύπτει ότι έχει ένα δίσκο USB που ''καίει'' τον πατέρα του. Η Cassie και η Maddy είχαν μια τεράστια διαμάχη κατά τη διάρκεια του ξεκαρδιστικού παιχνιδιού της Lexi στο σχολείο, αλλά φαινομενικά μπορεί να μπορέσουν να φτιάξουν τη φιλία τους και η Rue φαίνεται να έχει συγχωρήσει την Jules, που είπε στη μητέρα της για τον εθισμό της. Το πώς θα εξελιχθούν αυτές οι καταστάσεις στην τρίτη σεζόν δεν το γνωρίζουμ (σίγουρα η Cassie δεν θα ξεπεράσει το παιχνίδι της Lexi, σωστά;), αλλά ένα πράγμα για το οποίο είμαστε πραγματικά περίεργοι να μάθουμε είναι εάν ο αδερφός του Nate (ο οποίος εμφανίζεται σε οικογενειακά πορτρέτα στη σειρά) επιτέλους θα κάνει την εμφάνισή του.

Ομοίως, είμαστε περίεργες να μάθουμε τι απέγινε η σχέση του Cal. Δηλαδή, αν ο Cal επιστρέψει στην 3η σεζόν...

Φυσικά, το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι αν ο Fez (Angus Cloud), ο οποίος συνελήφθη στο τέλος της 2ης σεζόν μετά από κατά λάθος πυροβολισμό από τον Ashtray, επιβιώνει και αν θα κάνει την επιστροφή στην 3η σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CYb3GikFBYW

Θα θέσω και ένα δικό μου ερώτημα! Τι θα γίνει με την Cassie και τον Neit; Αν λάβουμε υπόψη την τοξικότητα, και το πώς πραγματικά χειρίζεται και συμπεριφέρεται ο Neit στις σχέσεις του (όπως με την Maddy), πιθανότατα θα είναι και πάλι μαζί. Εσύ τι πιστεύεις;

Υπάρχει τρέιλερ;

Όχι, και μην περιμένεις να δεις για αρκετό καιρό. Έχουμε την αίσθηση ότι αν η 3η σεζόν κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023, δεν θα δούμε τρέιλερ μέχρι τα τέλη του 2022 ή τις αρχές του 2023.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Oscars 2022: Η Zendaya ήταν το απόλυτο beauty Inspo της λαμπερής βραδιάς

Euphoria alert! Τα makeup looks της Maddy είναι super WOW - Πώς θα τα κάνεις κι εσύ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved