Marvel Fandom Alert: Οι 5 καινούριες ταινίες και σειρές που θ' ανυπομονείς να δεις το 2022

Μείνε ενημερωμένη!

Το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel έκλεισε το 2021 με την κυκλοφορία του Spider-Man: No Way Home. Αυτή ωστόσο δεν ήταν η μόνη επιτυχία της περσινής χρονιάς – οι ταινίες Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Black Widow, WandaVision και Loki ήταν μεταξύ των πολλών ταινιών και σειρών της Marvel που απέσπασαν πολύ καλές κριτικές μόλις κυκλοφόρησαν.

Ευτυχώς, η Marvel έχει και άλλες πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες για το 2022. Θα δούμε την επιστροφή σειρών όπως το What If…?, της οποίας η πρώτη σεζόν κυκλοφόρησε το 2019 και θα παρακολουθήσουμε το Black Panther: Wakanda Forever, το σίκουελ της πρωτοποριακής ταινίας του 2018. Υπάρχουν απλώς τόσα πολλά που ανυπομονούμε να δούμε. Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να βρεις 6 από τις ταινίες και τηλεοπτικές σειρές της Marvel που θα βγουν στους κινηματογράφους και στις streaming υπηρεσίες το 2022.

black_panther_chadwick_boseman2.jpg

Θα έχουμε cameo του Chadwick Boseman στη Marvel;

1. Doctor Strange in the Multiverse of Madness:

Ο Sam Raimi, σκηνοθέτης της αρχικής τριλογίας του Spider-Man με πρωταγωνιστή τον Tobey Maguire, είναι και ο σκηνοθέτης πίσω από την ταινία Doctor Strange in the Multiverse of Madness, η οποία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στα τέλη της άνοιξης.

Στην ταινία, η οποία θα ακολουθήσει τα γεγονότα του «Spider-Man: No Way Home», πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange, Patrick Stewart ως Charles Xavier, Rachel McAdams ως Dr. Christine Palmer, Elizabeth Olsen ως Wanda Maximoff, Xochitl Gomez ως America Chavez, Benedict Wong ως Wong και Michael Stuhlbarg ως Dr. Nicodemus West.

Η επίσημη σύνοψη γράφει:

«Στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness, το MCU ξεκλειδώνει το Multiverse και πιέζει τα όριά του περισσότερο από ποτέ. Ταξίδι στο άγνωστο με τον Doctor Strange, ο οποίος με τη βοήθεια μυστικιστικών συμμάχων, παλαιών και νέων, διασχίζει την εντυπωσιακή και επικίνδυνη εναλλακτική πραγματικότητα του Multiverse για να αντιμετωπίσει έναν μυστηριώδη νέο αντίπαλο».


Ημερομηνία κυκλοφορίας: 6 Μαΐου 2022

2. Thor: Love and Thunder

Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα τρέιλερ για το Thor: Love and Thunder, την 5η ταινία μετά το Thor, Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok και Avengers: Endgame. Ο Taika Waititi σκηνοθετεί, ενώ ο Chris Hemsworth επιστρέφει στον ρόλο του ως God of Thunder. Η Tessa Thompson πρωταγωνιστεί ως Valkyrie, ενώ η Natalie Portman εμφανίζεται ως Jane Foster, γνωστή και ως Mighty Thor. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Chris Pratt, Russell Crowe, Jaimie Alexander, Matt Damon, Melissa McCarthy και Christian Bale.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλές λεπτομέρειες, αλλά ξέρουμε ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον Ιούνιο του 2021, σύμφωνα με την ανάρτηση του Chris Hemsworth στο Instagram.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 8 Ιουλίο 2022

3. Black Panther: Wakanda Forever

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι ένα σίκουελ της ταινίας του 2018, Black Panther. Θα εξερευνήσει περαιτέρω τον κόσμο που δημιουργήθηκε στην πρώτη ταινία, αν και θα λείπει ένας εμβληματικός χαρακτήρας, ο Chadwick Boseman, ο οποίος πρωταγωνίστησε ως T'Challa.

Η πλοκή του project ακόμη διατηρείται κάτω από άκρα μυστικότητα και απέχουμε ακόμη μήνες από την ημερομηνία κυκλοφορίας. Ξέρουμε ωστόσο ότι το μεγαλύτερο μέρος του cast επιστρέφει, συμπεριλαμβανομένων των Letitia Wright, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Daniel Kaluuya, Angela Bassett, Martin Freeman και Winston Duke.
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 11 Νοεμβρίου 2022

4. What If...?

Η δεύτερη σεζόν του What If…; έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα φέτος, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα την επίσημη ημερομηνία. Η πρώτη σεζόν έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2021, επομένως μπορούμε να περιμένουμε ότι η δεύτερη θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στα τέλη του 2022.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: -


5. The Guardians of the Galaxy Holiday Special

Για να κλείσει η χρονιά, η Marvel Studios θα κυκλοφορήσει το The Guardians of the Galaxy Holiday Special. Το ειδικό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο είναι απαραίτητο τόσο για την εξέλιξη του MCU, όσο και για την υπόθεση της τρίτης ταινίας των υπερηρώων, «Guardians of the Galaxy Vol. 3», η οποία θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το 2023.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Χριστούγεννα 2022

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @doctorstrangeofficial

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved