Stranger Things: Το νέο teaser trailer για την 4η σεζόν είναι απλά WOW!

Η νέα σεζόν έρχεται στο Netflix και κάνει πρεμιέρα το 2022!

Η τέταρτη σεζόν της πολυαναμενόμενης σειράς Stranger Things είναι στα σκαριά. Η δημοφιλής σειρά του Netflix κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο teaser trailer το Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, κι εγώ ήδη περιμένω με αγωνία να δω τις νέες περιπέτειες των ηρώων.

Τι είδαμε στο νέο teaser trailer

Στο μικρής διάρκειας κλιπ βλέπουμε αρχικά μια οικογένεια να μετακομίζει στο μυστηριώδες (και σίγουρα στοιχειωμένο) Creel house.

Σύντομα αρχίζουν να συμβαίνουν παράξενα πράγματα - λάμπες αναβοσβήνουν στην τραπεζαρία και νεκρά ζώα εμφανίζονται στην μπροστινή αυλή.

Στη συνέχεια, βλέπουμε τους κύριους χαρακτήρες της σειράς (Eleven, Mike, Dustin, Will και Lucas) να εισβάλουν στο εγκαταλελειμμένο Creel house, αναζητώντας στοιχεία στο σκοτάδι. Το κλιπ τελειώνει με ένα μυστηριώδες ρολόι αλλά και μία προειδοποίηση… κάτι κακό φαίνεται να πλησιάζει!

Το αινιγματικό video που προβλημάτισε τους fans της σειράς Stranger Things(+vid)


Τα γυρίσματα του Stranger Things σταμάτησαν λόγω της πανδημίας του COVID-19 πέρσι, αλλά άρχισαν ξανά λίγους μήνες αργότερα. Η επερχόμενη σεζόν περιλαμβάνει μερικά νέα πρόσωπα, όπως οι Robert Englund, Eduardo Franco, Tom Wlaschiha, Amybeth McNulty και Joseph Quinn.

https://www.instagram.com/p/CP5_vVFLErm

Τι είπαν οι stars της σειράς

Σύμφωνα με τον David Harbour, η συγκεκριμένη σεζόν θα είναι «μεγαλύτερη» και πιο πολύπλοκη από τις τρεις προηγούμενες – με γυρίσματα σε διάφορες περιοχές του κόσμου όπως η Γεωργία, η Λιθουανία και το Νέο Μεξικό.

Επιπλέον, ο Caleb McLaughlin δήλωσε πως «σκέφτομαι τα γυρίσματα και είμαι σε φάση ‘Ουάου. Κανείς δεν ξέρει τι έρχεται. Είναι τρελό'».

https://www.instagram.com/p/CUNeUF3go4S

Η τρίτη σεζόν του Stranger Things έκανε πρεμιέρα πριν από δύο χρόνια, στις 4 Ιουλίου 2019. Το Netflix δήλωσε ότι 18,2 εκατομμύρια λογαριασμοί είχαν παρακολουθήσει όλη τη σεζόν μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες.

Ανυπομονούμε να επιστρέψει στις οθόνες μας!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @strangerthingstv

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved