Το αινιγματικό video που προβλημάτισε τους fans της σειράς Stranger Things(+vid)

Η αλήθεια είναι πως αυτή η δημοσίευση έχει εξάψει την περιέργεια όλων μας.

Κάτι συμβαίνει στο… Εργαστήριο Hawkins και οι φανατικοί θαυμαστές του «Stranger Things» προβληματίστηκαν ιδιαιτέρως με το video που κυκλοφόρησε από το επίσημο κανάλι της παραγωγής στα social media.

Στην πλατφόρμα του YouTube, δημοσιεύθηκε ένα μυστηριώδες βίντεο στις αρχές του Μαΐου στο οποίο θα δεις πολλές κάμερες ασφαλείας από το Εργαστήριο Hawkins. Οι οθόνες ανοίγουν μια προς μια και, αν παρατηρήσεις τα πλάνα θα συνειδητοποιήσεις πως κάτι κακό έχει συμβεί.

Διάβασε επίσης: Stranger Things Spin-Off: Ο Matarazzo σχολίασε τις φήμες και πήρε το μέρος μας

Εκείνο που προβλημάτισε όμως τους fans δεν ήταν όσα είδαν αλλά όσα διάβασαν. «Λόγω τεχνικών δυσκολιών, το Εθνικό Εργαστήριο Hawkins θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας. Θα επιστρέψουμε στην υπηρεσία αύριο στις 9:00 π.μ.» έγραφε στην περιγραφή του video.

Stranger Things: Οι σεναριογράφοι έκαναν μια απίστευτη αποκάλυψη για την τέταρτη σεζόν

Και ενώ κανείς θα περίμενε πως η ατάκα «Θα επιστρέψουμε στην υπηρεσία αύριο» σηματοδοτεί την πρεμιέρα της νέας σεζόν, αυτό δε συνέβη αντιθέτως το μόνο που είδαμε ήταν δύο ακόμη αινιγματικά tweets.

Προς το παρόν, η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας σεζόν του «Stranger Things» παραμένει ένα άλυτο μυστήριο, ωστόσο με τις έως τώρα πληροφορίες αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved